Connect with us

Politica

Claudiu-Iorga Palaz (PMP) acuză: „Parlamentarii AUR folosesc funcționarii publici pentru a racola aleși locali“

Published

on

Liderul PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a luat foc după ce, spune el, a primit un telefon de la Consiliul Județean pentru a-l invita la un eveniment al AUR.

„După ce la alegerile locale au fost inexistenți în eșichierul politic, parlamentarii AUR au pus la cale “strategia” prin care sa se infiltreze în administrația locală. Faptul că AUR-iștii nu înțeleg legile statului român, că nu le respectă, că nu cunosc administrație, codul administrativ și ce atribuții au angajații statului nu mai este o necunoscută pentru nimeni. Au demonstrat cu vârf și îndesat “supremația” lor față de tot ce înseamnă statul de drept, numai pentru a se afirma pe rețelele sociale, acolo unde profită de naivitatea ascunsă în spatele butonului de like.

Săptămâna aceasta, parlamentarii AUR au considerat că este firesc să întrerupă activitatea administrațiilor publice locale și să pună funcționarii publici în slujba lor, mai exact funcționarii au fost nevoiți să sune aleșii locali pentru a le cere acceptul de a transmite unui parlamentar AUR numărul personal de telefon, pentru că acesta să lanseze o invitație la un așa-zis forum. Fără o invitație scrisă, care să poată fi transmisa ulterior printr-un simplu email către consilierii locali și județeni, având impresia că aleșii locali ai partidelor care au contat pentru comunitățile locale sunt atât de naivi încât să creadă în buna intenție de a se aduna la un “forum” toți reprezentanții cetățenilor.

Domnilor parlamentari de la AUR, vă rugăm să nu mizați pe naivitate atunci când vine vorba de aleșii locali. Vă rugăm să respectați codul administrativ, iar dacă aveți dificultăți în a va extinde atrăgând noi membrii, să știți că racolarea aleșilor locali este cel puțin dificilă pentru cei care nu cunosc administrație, ca să nu zic imposibilă pentru dumneavoastră. Iar înainte de a ne auzi la telefoane, va asigur că la întâlnirile de genul celor de care este acuzat liderul dvs ca le-ar fi organizat, noi nu vom participa.“, a declarat Palaz.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement