Connect with us

Politica

Claudiu Palaz continuă răfuiala cu Seaview Media

Published

on

Claudiu Palaz, președintele PMP Constanța, pune piciorul în prag și demarează campania “Spune NU panotajului stradal”. Are și argumente și ele sunt legate de “combinația” politico – administrativă dintre firma “prietenă a lui Radu Mazăre” și bugetul Primăriei municipiului Constanța.

Iată ce spune Palaz într-un comunicat remis redacției:

Partidul Mișcarea Populară nu susține amplasarea de panouri publicitare în municipiul Constanța. Începând de ieri, contractul de panotaj dintre Primăria Constanța și firma prietenă a lui Mazăre, care a dus la amplasarea celor 647 de panouri publicitare în tot municipiul, s-a încheiat.

Acest contract, ce a adus o imagine urbanistică dezastruoasă timp de 15 ani, a fost total defavorizant pentru Primăria Constanța. Sumele mari de bani încasate pentru publicitatea afișată pe aceste panouri s-au dus în buzunarele firmei prietene a lui Mazăre (Seaview Media) și mai puțin în bugetul administrației locale.

Am susținut și am avut ca obiectiv de campanie demolarea tuturor panourilor publicitare din municipiul Constanța, panouri care, din punct de vedere urbanistic lasă de dorit și pun în pericol circulația auto și pietonală, precum și viețile omenești (fiind distruse din cauza vremii, multe dintre ele rupându-se și căzând la pământ de-a lungul timpului).

Consider că acestea trebuie demolate urgent de către administrația locală și nicidecum să i se permită apropiatului lui Mazăre să amâne demolarea celor 647 de panouri, iar între timp să încaseze sute de mii de euro pe publicitate, iar Primăriei Constanța să nu i se transfere nimic, deoarece contractul este încheiat.

NOTĂ! Firma Seaview Media este deținută de omul de afaceri Ionuț Barbu, un cunoscut om de afaceri din Constanța și la fel de cunoscut ca fiind apropiat fostului primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta