Connect with us

Politica

Cad capete în PSD! Primele EXECUȚII ale Vioricăi Dăncilă

Published

on

Liderii PSD s-au reunit într-un Comitet Executiv informal la Vila Lac și au început execuțiile. Decizia va fi formalizată într-un CEX oficial al PSD.

Surse citate de România TV precizează faptul că Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, va fi suspendat din PSD pentru o perioadă de 6 luni.

De asemenea, Șerban Nicolae va fi schimbat din funcția de lider al senatorilor PSD. El s-a opus pe față alegerii lui Mugur Isărescu, asta deși la nivelul conducerii coaliției se decisese altceva.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!