Conecteaza-te cu noi

Administratie

Claudiu Palaz continuă războiul cu Mihai Lupu. Reabilitarea Teatrului de Vară din Mamaia, noul motiv de dispută

Published

on

Președintele PMP Constanța, consilierul județean Claudiu-Iorga Palaz continuă războiul cu președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu. De data aceasta, motivul îl constituie Teatrul de Vară din Mamaia și anunțul șefului CJC de a reabilita acest obiectiv. Palaz îl acuză pe Lupu că a refăcut un proiect, aprobat deja, scos la licitație de două ori și retras pentru că anumite firme nu reușesc să câștige contractul.

„Lupu’ mincinos de la Consiliul Județean. Mihai Lupu, din păcate din postura de președinte al Consiliului Județean Constanța, își alocă, pe lângă cheltuirea banului public după bunul plac, și dreptul de a minți folosindu-se de o profesie nobilă, cea a artiștilor, astfel încât firmele din Iași să se îmbogățească din plimbarea hârtiilor și desenarea cu rigla și compasul.

În ședința de ieri, domnul Lupu ne-a cerut să votăm un nou proiect pentru Teatrul de Vară Mamaia, invocând o solicitare din partea artiștilor, constănțeni, document care nu există. Nu este nicio solicitare scrisă, este numai un “da, să trăiți, păi nu modificăm noi pe ‘ici-pe ‘colo încât să câștige cine trebuie, chiar dacă facem din Teatrul de Vară o hală de carne” din partea consilierului său, nicicum din partea celor care ar fi trebuit acum să joace pe scena din Mamaia.

Pentru că în timpul ședinței pe care s-a temut să o țină fizic, atunci când i s-au cerut justificări a început numai să țipe incoerent (puteți vedea în înregistrarea video a ședinței), întreb acum public: domnule mincinos și plagiator Lupu, care sunt argumentele pentru care cheltuiți alte fonduri publice pentru a reface un proiect, aprobat deja, scos la licitație de două ori și retras pentru că firmele acoliților dvs nu reușesc să câștige contractul?! Este un proiect inițiat de Palaz, aprobat de un întreg Consiliu, corect, adaptat spațiului și nevoilor, care nu arată ca o hală de carne cum arată cel propus acum de dvs. Dacă ați fi acceptat simplul fapt că firmele de casă din Iași nu sunt singurele care trebuie să câștige licitațiile CJC, acum artiștii constănțeni s-ar fi putut pregăti pe scena Teatrului de Vară Mamaia și noi am fi putut cumpăra bilete pentru spectacolul din vară. Dar asta ar însemna să respectați funcția, codul administrativ și normele legale în vigoare, însă demonstrați că nici măcar respect pentru fotoliul pe care îl ocupați nu aveți, și nu mă refer la mobilă.

Advertisement

Domnule Lupu, dacă voi începe să mă adresez dvs cu “domnule Nicușor Constantinescu” să nu îmi cereți un miel de Paște, pentru că din ce în ce mai mult am impresia că asist la ședințele lui Nicușor Constantinescu. Îl copiați perfect, parcă ați purta aceiași pantofi, așa îi călcați pe urme. De asta vă recomand, pentru izbucnirile dvs ori de câte ori sunteți prins cu mâna în sacul cu bani publici, luați extraveral și consultați un psiholog! Mai aveți puțin din mandat și numai cu sfatul farmacistului și al medicului ați putea să îl duceți la bun sfârșit astfel încât apoi să jucați table și șah în parc cu dl Chițac și nu să aveți altă reședință la Palazu sau la Poarta Albă.“, spune Palaz în comunicat.

Proiectul realizat de Consiliul Județean în mandatul lui Palaz la conducerea instituției:

proiect teatru de vara

 

proiect teatru de vara

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions