Conecteaza-te cu noi

Politica

Claudiu Palaz: „Desființarea ADD trebuie făcută cu prioritate înainte de alegeri!“

Published

on

Claudiu Palaz, candidatul ADU la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, spune că divorțul demn de prima pagină a cancanului politic constănțean, dintre Mihai Lupu și PNL, a rămas fără “succesiune” făcută.

„Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța, complet vătămată de dna Vătămanu care vatămă și CJC cu fiecare zi de activitate, rămâne neatinsă prin zidul pe care îl fac liberalii în jurul ilegalităților. Totul, strict pentru a-și regla conturile politice, indiferent că se cheltuie bani publici pe ceva ce se suprapune în atribuții cu serviciile din Consiliu. Această realitate trebuie oprita în următoarea ședință de CJC, altfel partidul lui Huțucă își pierde și ultima fărâmă de credibilitate în fața electoratului, ai cărui bani din taxe și impozite îi pompează în ifosele politice ale liderului și acolitei.

Mihai Lupu a fost un paznic de nădejde a turmei lui Huțucă, inventând chiar și o Asociație pe care să o conducă “blonda lui Huțucă”, numai ca să satisfacă un moft, nicicum având un fundament real, bazat pe o nevoie certă în administrație. Însă, odată cu dovedirea incompetenței conducerii acestui ADD, a văzut și domnul Lupu că atribuțiile ONG-ului se suprapuneau cu cele ale Direcției Generale de Proiecte, ceea ce, PNL-iștii nu vor nici acum să accepte. Liberalii au orbul găinilor când vine vorba inclusiv de achizițiile ilegale cu care dna Vătămanu dorește să vatăme puținele fonduri europene contractate de CJC.

Ori de câte ori s-a încercat desființarea acestui organism care nu își justifică activitatea, PNL și-a amintit de problemele personale pe care le are cu Mihai Lupu și s-a opus oricărei încercări de a stopa risipa banului public prin ADD. De la înființarea acestui ONG și până acum, județul Constanța a avut, practic, două entități cu aceleași atribuții: ADD și Serviciul Promovare Proiecte Europene din cadrul Direcției Generale de Proiecte. Cu toate astea, CJC este codaș la absorbția fondurilor europene în acest exercițiu financiar, având o cifră rușinoasă. În același timp, sunt județe care au absorbții record, de peste 600 de milioane de euro, care nu se compară nici ca potențial, nici ca importanță strategică, nici că mărime cu Constanța. Și totuși, arată că se poate!

Solicit public, atât dlui Lupu, cât și PNL-ului, ca în ședința de CJC de până în alegeri să scăpăm de pata rușinoasă din acest mandat: ADD dnei Vătămanu, cu o (in)activitate scandaloasă, dar cu fonduri publice mari risipite prin incompetență!“, spune Claudiu Palaz, candidatul ADU la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

Comandat de Partidul Mișcarea Populară-Organizația Județeană Constanța, Alianța Dreapta Unită USR-PMP-FORȚA DREPTEI
Executat de Asociația Puterea Civică – portal: www.ordinea.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 21240022

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions