Conecteaza-te cu noi

Politica

Vladimir Scînteie, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Topraisar: „Localitatea are nevoie de o nouă strategie de dezvoltare“

Published

on

vladimir scinteie pnl

Vladimir Scînteie candidează la alegerile locale din data de 9 iunie pentru funcția de primar al comunei Topraisar, din partea Partidului Național Liberal. Născut și crescut în comuna Topraisar, candidatul liberal ocupă în prezent funcția de viceprimar al localității și vine în fața alegătorilor cu o echipă tânăra, dinamică și competentă, dar și cu soluții viabile la problemele comunității.

„Comuna Topraisar are nevoie de schimbare, are nevoie de o nouă strategie de dezvoltare a localității, iar noi, echipa PNL avem soluții pentru multe din probleme. Am lângă mine, o echipă tânăra, dinamică și competentă. Împreună vom pune în practică toate proiectele ce pot îmbunătăți viața noastră.  Din 9 iunie vom construi împreună o comunitate unită, din 9 iunie vom putea spune că Valul schimbării a venit și la Topraisar.

Sunt conștient că avem foarte multe lucruri de făcut în comuna Topraisar, dar, sunt un om al faptelor, nu al vorbelor. Sunt o persoană ambițioasă, care pune pasiune în tot ceea ce face și nu se dă bătută.

Ca primar mă voi strădui să dezvolt comuna, propun și vreau să mențin un parteneriat sincer între administrația locală și cetățeni. Sunt aici ca să implementez noi investiții, în interesul cetățenilor, pentru dezvoltarea comunei noastre. Activitatea mea se va concentra pe realizarea următoarelor proiecte: Reabilitarea, modernizarea și deschiderea Dispensarului comunal, înființarea serviciului de Poliție locală pentru siguranța cetățenilor, extinderea sistemului de monitorizare a localității precum și întărirea siguranței și oridinei publice, înființarea, amenajarea și deschiderea unei creșe moderne, reabilitarea trotuarelor din toate satele, modernizarea și reabilitarea zonelor centrale din fiecare sat arondat comunei noastre, inclusive cu trotuare și piste de biciclete, reabilitarea și modernizarea locurilor de joacă și a terenurilor de sport din fiecare localitate, înființarea Zilei comunei Topraisar, masa caldă pentru elevi și continuarea Cinei Creștine, înființarea de noi spații verzi,plantarea de arbuori și arbuști pe o parte a islazului comunal, întreținerea acestora cu un serviciu de Gospodărie comunală, extins, cu mai mulți muncitori pe teren și mai puțini în birouri, administrarea în mod civilizat a cimitirelor, promovarea activităților culturale și a sportului în toată comuna. Voi continua reabilitarea drumurilor, a sistemului de alimentare cu apă și canalizare, din comuna noastră. Voi face demersuri pentru ca transportul public în comună să fie asigurat corespunzător, în toate satele, la orele convenite cu cetățenii. Voi continua proiectul de acordare a locurilor de case pentru tineri, și, îmi voi concentra activitatea, cu insistență, pe proiectul de alimentare cu gaze. 

Acestea sunt proiecte viabile ce se vor afla pe agenda mea ca viitor primar. În același timp sunt deschis la orice proiect realist și benefic, venit din partea cetățenilor. Suntem și vom fi aici ca să dezvoltăm localitatea Topraisar. Vreau să facem din comuna noastră un loc pe care să-l numim cu mândrie „acasă”. Sunt convins că toate proiectele noastre vor putea fi realizate împreună cu echipa liberală, și, având susținerea și experiența primarului comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, viitorul președinte al Consiliului Județean Constanța, vom reuși să accesăm mult mai multe fonduri nerambursabile, proiecte ce ne vor ajuta să ne dezvoltăm mult mai rapid și mai frumos,” a punctat Vladimir Scînteie, candidatul PNL Constanța pentru funcția de primar al comunei Topraisar.

Comandat de Partidul Național Liberal – Filiala Constanța

Executat de Asociația Puterea Civică – portal www.ordinea.ro

Cod Mandatar Financiar 21240015 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions