Connect with us

Politica

Claudiu Palaz, despre subprefectul Levent Accoium: “Încearcă doar să manipuleze oamenii și să prindă fluturi prin Prefectură, lăsând impresia că este grindă de deștept!”

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu Palaz, îl atacă dur pe subprefectul județului Constanța, Levent Accoium. Palaz spune despre unul dintre reprezentanții Guvernului îi teritoriu că încearcă să manipuleze oamenii, se crede deștept și transmite că îi amență pe angajații Instituției Prefectului. De asemenea, potrivit lui Palaz, Accoium îl amenință pe noul prefect al Constanței, Ioan Albu.

 

Iată texul pe care vicele CJ Constanța l-a postat pe internet:

“Nu mulți constănțeni știu că subprefectul Accoium Mustafa Levent, ( grindă sau lemn, în traducere), este cel care „ține ” Guvernul Tudose și căruia Dragnea îi este dator. Cel puțin așa se exprimă cei care se află în spatele lui și îl manipulează ca pe o marionetă. Ce este de RÂS este că omul chiar crede asta!

Țipă și amenință în Prefectură și pe noul Prefect, spunându-i că dacă nu se face cum spune el, își dă demisia și Guvernul va pierde sprijinul politic al unicului parlamentar UDTR, Iusein Ibram! Așa, și?!

Dar să facem o mică prezentare a ” micului paharnic” din Prefectură,  care nu are un CV mai mare de 2…. rânduri. De ce? Pentru că el a pornit ca….”poștaș” în Primăria Constanța, plimbând hârtie de la registratură la diverse birouri, pe semnătură. Ca la birtul din sat! După venirea lui CIOLOȘ, acesta l-a păstrat în funcția de subprefect, că doar era un….”profesionist poștaș”.

Că doar avea experiență! Și cam ATÂT în CV!

Deci, unde să se întoarcă domnul Levent, dacă își dă demisia? Pe funcția de ”poștaș”  în Primăria lui Făgădău?! Să fim serioși! Încearcă doar să manipuleze oamenii și să „prindă fluturi” prin Prefectură, lăsând impresia că este „grindă” de deștept! Adică, lemn! Dar oare până la Tudose, ministrul Carmen Dan știe ce face în Prefectură, subalternul ? Știe cum face presiuni, ca interlopii, pe angajați și cum îi amenință cu dosare pe aceștia, când nu mai departe de acum vreo două zile, Dragnea a spus că trebuie să se termine cu astfel de practici?

Eu nu prea cred ca se știu toate aceste nereguli, la care este părtaș subprefectul de pe vremea ”defunctului politic”, Nicolaescu!

Dacă tot s-a pus o echipă nouă la conducerea Prefecturii, să se facă curat până la final! Eu știu că atunci când dai cu mătura, cureți toate gunoaiele, nu le lași prin colțuri, să le vadă lumea! Sau, cine știe, poate își va da demisia luni, că nu s-a făcut așa cum a vrut el atunci când a făcut presiuni și a încercat să mușamalizeze unele ilegalități, că tot are atribuții de ”VERIFICARE A LEGALITĂȚII”.

”Poștașul” profesionist din Prefectură se crede intangibil, de când l-a auzit pe deputatul, care îl susține, când a afirmat într-un cerc restrâns, unde eram și eu prezent, dar și un lider important al PSD, că, Ibram Iusein ”ține” Guvernul Tudose!

Dar, eu sunt convins că în Prefectura Constanța, lucrurile trebuie să intre în normal și să funcționeze legal, nu sub îndrumări ale procurorului x, care corespondează direct cu angajații Prefecturii sau a acoliților acestuia din Prefectură și care fac dosare la comandă!”

foto: Levent Accoium

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Politica

Decizie finală. Stroe și Țuțuianu deschid listele la Senat și Camera Deputaților

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Punct final în telenovela listelor de candidați ale PSD Constanța. Potrivit deciziei de la București, Felix Stroe și Horia Țuțuianu deschid listele la Senat și, respectiv, Camera Deputaților.

Iată listele de candidați votate în această seară:

Senat

 1. Felix Stroe
 2. Liviu Brăiloiu
 3. Dan Georgescu
 4. Mariana Gâju
 5. Gheorghe Manta
 6. Gaqbriela Iacobici

Camera Deputaţilor

 1. Horia Ţuţuianu
 2. Cristina Dumitrache
 3. Lucian Lungoci
 4. George Vişan
 5. Radu Babuş
 6. Tănase Nicolae
 7. Mărioara Cojoc
 8. Mihai Soare
 9. Luminița Vlădescu
 10. Silviu Gârea
 11. Adriana Gheorghe
 12. Florin Chelaru

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Președintele Iohannis: “Pandemia nu se va termina nici în martie”

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Președintele Klaus Iohannis a vorbit, miercuri seară, într-o conferință de presă, la Palatul Cotroceni, despre elegerile parlamentare și campania electorală.

“Mecanismele democratice nu trebuie blocate. Mandatul parlamentarilor se termină pe 20 decembrie. După această dată nu mai pot vota decât legi simple. Ar fi catastrofal pentru România să nu avem parlament funcțional. Tocmai pentru că avem o criză sanitară trebuie să facem ca România să nu rămână fără un legislativ cu puteri depline. Autoritățile au organizat bine alegerile locale. Avem experiența acestui scrutin car ene permite să îndreptăm erorile inerente. procesul de votare nu presupune riscuri majore, însă campania electorală da. Au fost stabilite reglementări mai strice pentru campania electorală. Avem marele avantaj că trăim într-o eră digitală și pot expune în mediul online programele. Le recomand candidaților să se orienteze către aceste metode alternative. Nu mai putem vorbi de mitinguri de susținere și solivcit autorităților să fie atente. Orice abatere va treui aspru și rapid sancționată”, a spus președintele și a afirmat că “pandemia nu se va termina nici în martie (luna martie 2021 – n.r.)”.

Întrebat dacă la 7.000 de cazuri noi pe zi de COVID -19, România ar trebui să mai organizeze alegerile, Klaus Iohannis a răspuns:

„Eu nu rămân niciodată indiferent la ce se întâmplă în țară. Da, să organizăm alegerile sub normele impuse și sub reguli strictețe.”

 

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Președintele executiv al PMP, deputatul Marius Pașcan: „Se prefigurează o posibilă guvernare PSD – USR?“

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Scandalul imens după votul din Parlament pentru Consiliul Legislativ, când cei de la USR au fost acuzați de liberali că au făcut o înțelegere cu cei de la PSD, a dat naștere unor suspiciuni. Deputatul PMP Marius Pașcan consideră că trocul dintre PSD și USR nu e întâmplător. Pașcan spune că, după ce l-au votat pe Iordache președinte pe viață al Consiliului Legislativ, n-ar fi exclus ca USR să-l susțină și pe Marcel Ciolacu pentru funcția de Premier. Parlamentarul PMP afirmă că „trocul rușinos dintre PSD și USR prin care autorul OUG 13, Florin „altă întrebare” Iordache, a devenit președinte pe viață al Consiliului Legislativ reprezintă hârtia de turnesol, care ne arată că „oamenii noi din politică” plănuiesc să guverneze, după alegerile parlamentare, chiar cu politicienii metehnelor vechi, cu cei pe care pretind că vor să-i înlocuiască.“

„După ce își rupeau cămășile de pe ei în semn de revoltă împotriva celebrei Ordonanțe 13 și a puciului legislativ din Parlament în favoarea penalilor, din sinistrul tablou «noaptea ca hoții»,  USR-iștii l-au votat ieri pe Florin Iordache, protagonistul care a mătrășit Codul Penal, președinte pe viață al Consiliului Legislativ. I-au spus acum și «bogdaproste» pentru gestul obscen pe care, doar în urmă cu câteva luni, Iordache l-a transmis cu tupeu USR în timp ce cobora de la tribuna Camerei Deputaților. Useriștii au procedat la fel și în cazul senatorului PSD, Niculae Bădălău. După ce s-au pretins oripilați de jignirile acestuia la adresa Diasporei, nu au avut niciun fel de mustrări de conștiință și l-au uns pe Bădălău vicepreședinte la Curtea de Conturi. În același timp, USR-iștii au dovedit că nu dau doi bani pe principiul meritocratic, pe care-l tot clamează, votând în detrimentul fostului președinte al Curții Constituționale, Augustin Zegrean, preferându-l pe autorul OUG 13, absolvent de facultate de drept, la 42 de ani, să se ocupe de verificarea corectitudinii legislaţiei din România”, a declarat deputatul Marius Pașcan, președinte executiv al PMP.

Deputatul spune că blatul PSD-USR la Consiliul Legislativ prefigurează o posibilă alianță între cele două partide, după alegerile parlamentare din acest an.

„Nu m-aș mira, după ce am văzut comportamentul duplicitar al USR în Parlament și spectacolul propagandistic prin care useriștii simulau public confruntarea cu „ciuma roșie”, să se lucreze la un plan de guvernare PSD-PNL, coordonat de fostul prim – ministru Dacian Cioloş şi de vicepremierul său de la acea vreme, Vasile Dâncu. Cum ar fi să ne trezim, după 6 decembrie, cu Dan Barna la Palatul Cotroceni care-l susține cu convingere și zel pe „Marcel Ciolacu Premier?”, întreabă liderul PMP din Camera Deputaților, Marius Paşcan.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: