Connect with us

Politica

Deputatul Stelian Cristian Ion cheamă Consiliul Local Constanța în instanță. În vizorul parlamentarului USR este consilierul Mircea Dobre! Vezi de ce

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

Consiliul Local Constanța a adoptat, luna trecută, un proiect de hotărâre privind vânzarea prin negociere directă a unui bun imobil ce aparține domeniului privat al municipiului Constanța. Astăzi, proiectul a făcut obiectul unei intervenții a deputatului USR de Constanța. Stelian Cristian Ion, care a venit în fața aleșilor locali să îi informeze că va formula o acțiune de anulare a a respectivei hotărâri. Concret, parlamentarul susține că la mijloc este firma fiicei consilierului local social democratul Mircea Dobre, iar acesta s-a abținut la vot în cadrul ședinței, dar nu același lucru a făcut în cadrul ședinței comisiei de specialitate, ocazie cu care a fost dezbătut proiectul.

“Este vorba despre domnul Mircea Dobre, firma este SC Geomir, nu știu câți dintre dumneavoastră ați știut de acest aspect, nu s-a discutat în mod deschis. Domnul Dobre s-a abținut la vot, în mod corect, ce nu a fost corect este că în faza de comisie nu s-a abținut. Există semnătura domniei sale pe acel aviz și e o mare problemă aici. Nu mă interesează conotațiile penale, este discutabil, vreau doar să vă spun că nu este o atitudine corectă. Sunt oameni de afaceri prosperi printre dumneavoastră, nu cred că în perioada mandatului este cazul să procedați în acest fel, dar puneți o mare umbră, un mare semn de îndoială pe corectitudinea acestui act de guvernare locală. Este mare păcat că se procedează așa. Vă anunț că pe latură civilă vom formula o acțiune de anulare a acelei hotărâri”, a declarat deputatul Stelian Cristian Ion.

În replică, Mircea Dobre a susținut că lucrurile nu stau întocmai cum le expune deputatul USR.

Intervenția completă a parlamentarului constănțean este următoarea:

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Politica

Mesajul consilierului județean Marian Crușoveanu de Ziua Armatei Române

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Consilierul județean Marian Crușoveanu, alături de mai mulți colegi din PNL, a depus astăzi o coroană de flori în cinstea ostașilor români, la Monumentul Eroilor din Murfatlar. Cu această ocazie, liderul liberal a adresat un mesaj cu ocazia Zilei Armate Române.

„Alături de colegii mei, Bogdan Bola și George Niculescu, am depus, astăzi, o coroană de flori, în cinstea ostașilor români, la Monumentul Eroilor din Murfatlar. Ziua Armatei este, pentru noi toți, un prilej prin care glorificăm sacrificiul militarilor pentru păstrarea independenței și a integrității naționale. Ne înclinăm, cu respect și prețuire, în fața militarilor români, care, prin sacrificiul lor, poartă cu mândrie drapelul, în teatrele de operațiuni, îndeplinind, cu profesionalism și dăruire, misiunile încredințate. Libertatea, idealul național și integritatea națională au fost îndeplinite, cu prețul sacrificiului ostașilor români. Cu ocazia Zilei Armatei, urez militarilor români și tuturor celor care activează în domeniul militar, la mulți ani și felicitări pentru devotamentul față de țară!“, a declarat Marian Crușoveanu.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Adrian Stoian, noul președinte al PMP Mangalia

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a demisiei lui Petru-Mihai Crăciun din funcția de președinte al PMP Mangalia, Adrian-Ionel Stoian a fost numit președinte interimar al acestei organizații. PMP face precizarea că până acum Adrian Stoian a ocupat funcția de vicepreședinte al PMP Mangalia și are o vastă implicare în desfășurarea campaniilor electorale, „fapt pentru care avem convingerea că din noua funcție de președinte al PMP Mangalia va motiva, atât organizația, cât și electoratul să promoveze proiectele propuse de candidații PMP la alegerile parlamentare.“

„Cea mai bună urare pe care o pot face domnului Adi Stoian odată cu numirea în funcția de președinte interimar al PMP Mangalia nu poate fi „bun venit“, el fiind deja în organizație, ci este: „mișcăm Mangalia“. Mult succes, Adi Stoian!”, a declarat Claudiu-Iorga Palaz, președintele PMP Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Val de demisii din PSD Constanța. Viceprimarul Babu și directorul CT Bus Bogdan Niță au plecat din partid

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Continuă valul de demisii din PSD Constanța. După plecarea lui Făgădău, alți doi membri importanți vor pleca. Este vorba de viceprimarul Dumitru Babu, directorul CT Bus Constanța, Bogdan Niță, dar și fostul consilier local Valentin Gabriel Pârvulescu.

„E doar decizie pur personală. Nu e ca un afront sau viscerală. Nu plec pentru a mă înscrie în alt partid.“, a declarat Bogdan Niță pentru Ordinea.ro.

Potrivit unor surse, din PSD Constanța au plecat peste 20 de persoane.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: