Connect with us

Politica

Liviu Dragnea, la Școala de vară a femeilor din PSD: “Recunosc, îmi plac femeile! Nu m-a înșelat nicio femeie din PSD. Ați generat mai multă încredere decât mulți purtători de pantaloni” (GALERIE FOTO)

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

Organizaţia Judeţeană de Femei a Partidului Social Democrat Constanţa desfășoară, în perioada 24-27 august a.c., în stațiunea Mamaia, la Pavilionul Expozițional, lucrările Școlii Politice de Vară a Organizației Femeilor Social Democrate din România.

Pe agenda întâlnirii, social democratele au trecut au trecut teme precum: procesul legislativ in actuala guvernare, prezinta domnul Florin Iordache, vicepresedinte Camera Deputatilor; “Unitate in diversitate”, prezinta doamna Viorica Dancila, presedinte OFSD; “Femei in politica vis a vis femei in presa”, “Solidaritatea intre femei”, obiectivele si actiunile pentru perioada urmatoare.

Astăzi, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a participat la una dintre ședințele desfășurate de femeile social democrate în cadrul Şcolii Politice a Femeilor social-democrate. A fost primit cu pâine și sare, țuică și a fost îmbrăcat în ie, timp în care a fost aplaudat la scenă deschisă de către colegele sale. Dincolo de problemele pe care Dragnea le-a enumerat, nu a ezitat să facă și glume cu ale sale colege de partid. A spus că nu l-a înșelat nicio femeie din partid, că femeile social democrate au demonstrat că pot fi profesioniste și echilibrate decât mulți “purtători de pantaloni”. De asemenea, liderul PSD a spus că îî plac femeile, în special cele care investesc în cariera lor politică. Mai mult decât atât, Liviu Dragnea a spus că femeile din PSD au muncit cot la cot cu barbații din partid și s-au dovedit a fi stabile, iar rezultatele lor arată această determinare. Iată declarația completă:

“Femeile din PSD reprezintă, după părerea mea, structura care ne dă speranţă să mergem mai departe şi curaj. Cu mine personal aşa se întâmplă. Nu am spus niciodată vorbe goale, de câte ori am venit la dumneavoastră, poate aţi înţeles sau nu, am plecat mult mai încărcat. Mă întrebam înainte de a veni aici ce aţi mai putea face ca să fiţi şi mai frumoase decât sunteţi şi aţi făcut acest lucru, cu acest port popular. Orice femeie care se îmbracă într-un port popular românesc devine şi mai frumoasă decât este, iar dacă îşi mai pune şi o coroniţă, atunci îţi trebuie foarte multă stăpânire de sine. Niciodată PSD nu a primit mai multe voturi din partea femeilor cum a primit în 2016 şi eu vreau să recunosc, o spun cu inima deschisă şi îmi asum: mie îmi plac femeile. O spun în postura şi de bărbat, şi de coleg, şi de partener, şi de coleg de partid. Dar cel mai mult îmi plac femeile din postura de investitor în cariera lor politică. Şi vă mai fac o mărturisire: niciodată până acum nu m-a înşelat nicio femeie din PSD, nu mi-a înşelat aşteptările vreau să spun. Femeile în care am investit încredere de-a lungul anilor au răsplătit înzecit această încredere şi niciodată nu ne-au păcălit, absolut niciodată, nici pe noi, nici partidul, nici cetăţenii care şi-au pus speranţa în noi. Aţi muncit şi munciţi cot la cot cu bărbaţii, de multe ori chiar ne depăşiţi. Aţi luptat umăr la umăr cu noi atunci când războiul politic a cerut-o şi se pare că o cere în continuare şi în momentele grele, momentele de cumpănă, aţi fost mult mai stabile, mult mai echilibrate şi aţi generat mult mai multă încredere decât mulţi purtători de pantaloni. Nu înseamnă că bărbaţii sunt mai slabi, dar aţi dovedit că în momentele grele puteţi genera foarte mult echilibru şi puteţi fi o sursă de energie şi de speranţă pentru noi.”

Facem precizarea că la întâlnirea cu Liviu Dragnea de la Pavilionul Expozițional au participat și primarul Constanței, Decebal Făgădău, președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Marius Țuțuianu, senatorii Nicolae Moga și Tit Liviu Brăiloiu, primarul sectorului 5, Daniel Florea, președintele PSD Constanța, Felix Stroe.

 

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Politica

Mesajul consilierului județean Marian Crușoveanu de Ziua Armatei Române

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Consilierul județean Marian Crușoveanu, alături de mai mulți colegi din PNL, a depus astăzi o coroană de flori în cinstea ostașilor români, la Monumentul Eroilor din Murfatlar. Cu această ocazie, liderul liberal a adresat un mesaj cu ocazia Zilei Armate Române.

„Alături de colegii mei, Bogdan Bola și George Niculescu, am depus, astăzi, o coroană de flori, în cinstea ostașilor români, la Monumentul Eroilor din Murfatlar. Ziua Armatei este, pentru noi toți, un prilej prin care glorificăm sacrificiul militarilor pentru păstrarea independenței și a integrității naționale. Ne înclinăm, cu respect și prețuire, în fața militarilor români, care, prin sacrificiul lor, poartă cu mândrie drapelul, în teatrele de operațiuni, îndeplinind, cu profesionalism și dăruire, misiunile încredințate. Libertatea, idealul național și integritatea națională au fost îndeplinite, cu prețul sacrificiului ostașilor români. Cu ocazia Zilei Armatei, urez militarilor români și tuturor celor care activează în domeniul militar, la mulți ani și felicitări pentru devotamentul față de țară!“, a declarat Marian Crușoveanu.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Adrian Stoian, noul președinte al PMP Mangalia

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a demisiei lui Petru-Mihai Crăciun din funcția de președinte al PMP Mangalia, Adrian-Ionel Stoian a fost numit președinte interimar al acestei organizații. PMP face precizarea că până acum Adrian Stoian a ocupat funcția de vicepreședinte al PMP Mangalia și are o vastă implicare în desfășurarea campaniilor electorale, „fapt pentru care avem convingerea că din noua funcție de președinte al PMP Mangalia va motiva, atât organizația, cât și electoratul să promoveze proiectele propuse de candidații PMP la alegerile parlamentare.“

„Cea mai bună urare pe care o pot face domnului Adi Stoian odată cu numirea în funcția de președinte interimar al PMP Mangalia nu poate fi „bun venit“, el fiind deja în organizație, ci este: „mișcăm Mangalia“. Mult succes, Adi Stoian!”, a declarat Claudiu-Iorga Palaz, președintele PMP Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Val de demisii din PSD Constanța. Viceprimarul Babu și directorul CT Bus Bogdan Niță au plecat din partid

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Continuă valul de demisii din PSD Constanța. După plecarea lui Făgădău, alți doi membri importanți vor pleca. Este vorba de viceprimarul Dumitru Babu, directorul CT Bus Constanța, Bogdan Niță, dar și fostul consilier local Valentin Gabriel Pârvulescu.

„E doar decizie pur personală. Nu e ca un afront sau viscerală. Nu plec pentru a mă înscrie în alt partid.“, a declarat Bogdan Niță pentru Ordinea.ro.

Potrivit unor surse, din PSD Constanța au plecat peste 20 de persoane.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: