Connect with us

Politica

Claudiu Palaz, liderul PMP Constanța, îl provoacă pe Mihai Lupu, șeful CJC: “Dacă nu aveți curajul dialogului, sunteți doar niște aroganți fricoși!”

Published

on

După două zile în care constănțenii au ieșit în număr mare în stradă să-și strige nemulțumirile vizavi de restricțiile impuse de Guvernul Cîțu în pandemie, liderii politici de la Constanța nu au avut nicio reacție.

Primul care a sesizat acest aspect este Claudiu Iorga Palaz, consilier județean și președinte al PMP Constanța.

Palaz cere, printr-un comunicat remis redacției, reprezentanților administrației județene și parlamentarilor care susțin guvernarea PNL – USR să iasă public în fața demonstranților și să aibă dialog cu aceștia.

“Să îi lămurească dacă măsurile dispuse de prefect și Guvernul PNL – USR sunt spre binele lor și că pe viitor, din punct de vedere economic, va curge lapte și miere”, transmite liderul PMP Constanța prin intermediul documentului de presă și punctează întrebându-se dacă, în caz contrar, aceștia sunt “iepuri sau bărbați politici”.

Iată medajul complet:

IEPURI SAU BARBATI POLITICI? 

Partidul Mișcarea Populară Constanța, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz, urmare a evenimentelor din ultimele zile, anume mișcările sociale  impotriva măsurilor de stopare a SARS-CoV-2, cere reprezentanților Administrației Județene și parlamentarilor care susțin Guvernarea PNL-USR, să iasă public în fața demonstranților și să aibă dialog cu aceștia. Să îi lămurească dacă măsurile dispuse de Prefect și Guvernul PNL-USR sunt spre binele lor și că pe viitor, din punct de vedere economic, “va curge lapte și miere”.  

Nu este o soluție să te ascunzi în spatele perdelelor, precum iepurii în vizuină. Dialogul este soluția! Dialogul pe care voi, cei de la administrația centrală și județeană, l-ați uitat de când ați ocupat funcțiile administrative! Aplicați un singur principiu: “Ciocu’ mic, căci acum noi suntem la guvernare!

Ieșiți în fața demonstranților și lămuriți-i că va fi bine și să aibă încredere!       Spuneți-le ce măsuri economice veți lua pentru ei, să poată trăi, și cum “vor curge banii gârlă” pentru Constanța, așa cum ați promis (mințit) în campania electorală!

           Sunteți în stare, domnule Lupu Mihai, Președinte al Consiliului Județean Constanța (PNL&Co+USR) și domnule Prefect (PNL&Co+USR) să le vorbiți oamenilor?! Sau ați crezut că “guvernarea reprezintă doar combinații” și fără obligații față de cei care v-au dat votul? Greșit, domnule ales, Președinte CJC, Lupu Mihai!

Guvernarea înseamnă obligații față de constănțeni! Guvernarea înseamnă RESPECT PENTRU CONSTANȚA!

Alegeți calea pe care v-o sugerez și vorbiți-le oamenilor, nu puneți bastoanele pe ei! Asta nu e soluție! Această metodă va inflama lucrurile și acestea pot degenera în conflicte de stradă. Demonstrați că vă pasă și ieșiți în fața oamenilor să le vorbiți!

Daca nu aveți curajul dialogului, sunteți doar niște aroganți fricoși!

IEPURI, NU BĂRBAȚI POLITICI!”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!