Connect with us

Politica

Claudiu Palaz, mesaj după alegerile parlamentare: “Mulțumim constănțenilor care ne-au trezit”

Published

on

După nesperatul rezultat obținut la alegerile locale, liderii PMP Constanța se regrupează și anunță că se vor mobiliza pentru proiecte viitoare. Claudiu Palaz, președintele PMP Constanța, transmite, printr-un comunicat remis redacției, mulțumiri constănțenilor care le-au arătat greșelile din campanie.

Iată mesajul:

Traim vremuri nemaintalnite. Nimic nu mai are sens in lumea politica, iar clasa politica actuala a fost “taxata” de electorat pentru mesaje fara continut sau pentru ca s-au lasat pacaliti si manipulati de diversi chibiti politici. Daca a fost bine sau daca va fi rau doar timpul ne va arata. Un lucru este cert: votul acordat sau neacordat de constanteni trebuie sa fie ca vaccinul SARS-CoV-2 pentru politicieni, ori ne vindeca ori murim. P.M.P. Constanta are o clasa politica tanara care este dispusa sa primeasca acest vaccin al constantenilor si sa se bata in continuare. In mod clar, in noua echipa, “conservele politice” nu isi vor mai gasi locul.

S-au facut greseli si s-au acceptat oameni care au avut “amnezie de campanie” la alegerile parlamentare dupa ce s-au vazut cu sacii in caruta la alegerile locale. Nu suntem nici primii nici ultimii care trecem prin acest fenomen. Important este sa invatam ceva iar luptele politice sa nu fi fost in zadar.

Advertisement

Echipa P.M.P. Constanta merge mai departe! Se va bate doar pentru constanteni si pentru   politica de partid. Multumim constantenilor care ne-au trezit! Claudiu Palaz si echipa Constanta, CREDEM IN P.M.P.!

NOTĂ! PMP nu a reușit la alegerile parlamentare din 6 decembrie să treacă pragul electoral de 5% pentru a putea intra în Parlament.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement