Conecteaza-te cu noi

Politica

Dreapta reia negocierile pentru formarea Guvernului. Cine lasă garda jos?

Published

on

Ludovic Orban, Dan Barna, Dacian Cioloș și Kelemen Hunor reiau, astăzi, începând de la ora 13.00, negocierile pentru formarea Guvernului. În urma ședințelor organizate ieri de către cei de la PNL și USR-PLUS, în cadrul cărora s-a decis mandatul de negociere acordat președinților, este greu de crezut că se va ajunge la un consens, dat fiind faptul că în cadrul ședințelor de la partid au fost adoptate o serie de mandate total antagonice. PNL și USR-PLUS sunt pe poziții radical diferite, ceea ce diminuează serios șansele unor negocieri încununate de succes. Amintim că, ieri seară, Biroul Politic Național al PNL a votat, în unanimitate, ca partidul să se prezinte la negocierile pentru formarea Guvernului cu două propuneri pentru USR-PLUS și UDMR, au declarat surse liberale pentru stiripesurse.ro.

Propunerea 1: Ludovic Orban – premier, Florin Cîțu – președintele Senatului

Propunerea 2: Florin Cîțu – premier, Ludovic Orban – președintele Camerei Deputaților

Cele două propuneri vor fi prezentate de PNL la negocierile de astăzii cu USR PLUS și UDMR. Discuțiile s-au blocat din cauza funcțiilor de premier și președinte al Camerei Deputaților, pe care le revendică atât PNL cât și USR PLUS.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions