Connect with us

Societate

Cluburile Doors şi Phoenix anulează concertele programate în luna martie

Publicat

la

În urmă cu puţină vreme, pe pagina Clubului Doors din Constanţa a fost făcută o postare prin care se anunţă anularea concertelor programate în această lună.

“Din păcate, în contextul ultimelor evenimente și luând în considerare măsurile impuse de prevenire a contaminării cu COVID 19, am decis ca evenimentele clubului să se anuleze până la data de 31.03.2020, cu specificarea că vom încerca să le reprogramăm îndată ce condițiile ne vor permite. De asemenea, având în vedere noile reglementări date de oficialități, toată activitatea din club (restaurant, petreceri cu DJ) să fie sistată, rămânând funcțională (temporar) doar terasa. Cei care au bilete achiziționate pentru evenimentele lunii martie sunt rugați să ne contacteze la nr de tel.: 0763 661 622. Multumim frumos pentru înțelegere.”

 

Mâine, 12 martie, spectatorii s-ar fi întâlnit cu unul dintre cei mai apreciaţi actori, Horațiu Mălăele.  Vineri, pe aceeaşi scenă era programat concertul “Fie să renască”, al trupei Phoenix.

Această situaţie este valabilă şi în ceea ce priveşte Clubul Phoenix din Constanţa. Iată ce a postat în urmă cu doar câteva minute.

“În condițiile actuale, ca urmare a măsurilor luate, în întreaga țară, niciunul dintre evenimentele programate în club, în luna martie, nu va mai avea loc.
Deocamdată, un singur concert a fost reprogramat: Compact, pe 25 aprilie; dacă vom stabili date și pentru celelalte, vă vom anunța.
Cine dorește, poate veni la club, pentru a primi contravaloarea biletelor; alte informații, la: 0730.617787.
Vă mulțumim și să ne reîntâlnim cu bine!”

În clubul Phoenix ar fi trebuit să aibă loc spectacole susţinute de către trupele Compact, Kempes, Proconsul etc.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Societate

Campanie de control pe litoral. Ce amenzi au aplicat inspectorii de muncă

Publicat

la data de

Scris de

În perioada 15 iulie – 4 septembrie a.c., se desfășoară Campania Națională privind identificarea și combaterea cazurilor de muncă nedeclarate și verificarea respectării prevederilor legale în domeniul securității și sănătății în muncă  în unități care desfășoară activitate pe litoralul Mării Negre.

In prima săptămână de control, inspectorii de muncă din cadrul serviciului control relații de muncă au verificat un număr de 62 angajatori, au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 40.000 lei și au fost depistate 2 persoane care lucrau fără forme legale de angajare.

Inspectorii de muncă din cadrul serviciului securitate și sănătate în muncă au verificat un număr de 30 de angajatori unde au dispus 65 de masuri de remediere a neconformităților constatate si au aplicat o sancțiune contravenționala în valoare de 4.000 lei pentru neefectuarea instructajului din punct de vedere al securității și sănătății în muncă la angajare. Echipele de control au acționat și în weekend, ocazia cu care s-a verificat și respectarea de către angajatori a timpului de lucru și de odihnă al salariaților.

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Societate

Se modifică programul de vizitare la Acvariul din Constanța

Publicat

la data de

Scris de

De astăzi, vizitatorii Acvariului din Constanța vor avea acces în incintă până târziu. S-a modificat programul de vizitare, astfel că turiștii și localnicii se pot bucura de expozițiile de faună și floră până la ora 22.00.

Până acum programul era între orele 8.30 – 20.00.

Noul program, valabil până în data de 23 august, este de luni până duminică între orele 10.30- 22.00. Programul casieriei este între orele 10.30 – 21.30.

Prețul biletelor rămâne neschimbat, respectiv:

Adulți: 30 de lei

Tarif Însoțitor (0-18 ani) 20 de lei

Elevi/Studenți 7,50 lei
Copiii până la 7 ani intră gratuit.

Important: ACCESUL ÎN ACVARIU SE FACE PROGRESIV prin așteptarea la rând – indiferent de modalitatea de achiziționare a biletului – online sau la casier.

Reamintim că spațiul expozițional al Acvariului este destinat prezentării expoziției permanente de faună și floră acvatică, dar și unor expoziții temporare cu diverse tematici legate de biologie, ecologie acvatica și pescuit marin.

De-a lungul timpului, Acvariul din Constanța a adunat peste 100 de specii de pești și viețuitoare marine care aparțin unor zone geografice diverse. Ținând cont de criterii ecologice, biogeografice și taxonomice, Acvariul, este structurat în trei secții: Marină, Dulcicolă și Pești Exotici.

Comments

comments

Continuă să citești

Societate

Vrei să te angajezi în comuna Corbu? Iată ce posturi sunt disponibile

Publicat

la data de

Scris de

Serviciul Public de Salubrizare Corbu, județul Constanța, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:

  1. sortator
  2. manipulant

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

  • nivelul studiilor: generale;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: nu se solicită.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 13 august 2021, ora 10:00: proba scrisă;
  • 16 august 2021, ora 12:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 10 zile de la publicarea anunțului.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Serviciului Public de Salubrizare Corbu, cu sediul în comuna Corbu, parcela NG67, lot 21/2 (Str. Principală nr. 38), județul Constanța, telefon 0241/766.100.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: