Connect with us

Societate

Cluburile Doors şi Phoenix anulează concertele programate în luna martie

Published

on

În urmă cu puţină vreme, pe pagina Clubului Doors din Constanţa a fost făcută o postare prin care se anunţă anularea concertelor programate în această lună.

“Din păcate, în contextul ultimelor evenimente și luând în considerare măsurile impuse de prevenire a contaminării cu COVID 19, am decis ca evenimentele clubului să se anuleze până la data de 31.03.2020, cu specificarea că vom încerca să le reprogramăm îndată ce condițiile ne vor permite. De asemenea, având în vedere noile reglementări date de oficialități, toată activitatea din club (restaurant, petreceri cu DJ) să fie sistată, rămânând funcțională (temporar) doar terasa. Cei care au bilete achiziționate pentru evenimentele lunii martie sunt rugați să ne contacteze la nr de tel.: 0763 661 622. Multumim frumos pentru înțelegere.”

 

Mâine, 12 martie, spectatorii s-ar fi întâlnit cu unul dintre cei mai apreciaţi actori, Horațiu Mălăele.  Vineri, pe aceeaşi scenă era programat concertul “Fie să renască”, al trupei Phoenix.

Această situaţie este valabilă şi în ceea ce priveşte Clubul Phoenix din Constanţa. Iată ce a postat în urmă cu doar câteva minute.

“În condițiile actuale, ca urmare a măsurilor luate, în întreaga țară, niciunul dintre evenimentele programate în club, în luna martie, nu va mai avea loc.
Deocamdată, un singur concert a fost reprogramat: Compact, pe 25 aprilie; dacă vom stabili date și pentru celelalte, vă vom anunța.
Cine dorește, poate veni la club, pentru a primi contravaloarea biletelor; alte informații, la: 0730.617787.
Vă mulțumim și să ne reîntâlnim cu bine!”

În clubul Phoenix ar fi trebuit să aibă loc spectacole susţinute de către trupele Compact, Kempes, Proconsul etc.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!