Actual

CMSN: Se fac angajări la secţia Microrezervaţie şi păsări exotice

apr. 13, 2018 Maria Ionescu

Încă de la sfârşitul lunii martie, pe site-ul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii au fost publicate două anunţuri de angajare pentru ocuparea a două posturi vacante în cadrul secţiei Microrezervaţie şi păsări exotice. Unul dintre ele vizează un post de muncitor calificat – îngrijitor de animale – iar cel de-al doilea este pentru un post temporar vacant de muncitor calificat (tot îngrijitor de animale).

Au fost depuse trei dosare, iar proba practică se va desfăşura pe data de 19 aprilie ora 10.00, la sediul instituţiei. În urma selecţiei dosarelor depuse pentru  ocuparea postului vacant de muncitor calificat comisia de concurs a stabilit că ambii participanţi, respectiv Crica Bogdan Ionuţ şi Verman Adrian Eduard, au fost admişi.

Pentru ocuparea postului temporar vacant şi-a depus dosarul doar Palaghiciuc Doina, care a fost admisă pentru următoarea probă.

Concursul pentru ocuparea unui post vacant sau temporar vacant constă în 3 etape succesive, după cum urmează: a)selecţia dosarelor de înscriere; b)proba practică; c)interviul.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!