Connect with us

Energie&Mediu

CNE Cernavodă caută ingineri. Care sunt cerințele la angajare

Published

on

CNE Cernavodă face angajări. Societatea care asigură funcționarea centralei nucleare de la Cernavodă caută ingineri.

Societatea Națională NUCLEARELECTRICA S.A., Sucursala CNE Cernavoda recrutează personal în vederea ocupării unui post de Inginer in Pregatire / Inginer Operare CNE in Pregatire / Inginer Operare CNEcu contract pe durata nedeterminată, în cadrul Atelierului Mentenanta Predictiva, poziţia din organigramă  1.3.1.1/ 289.

 1. Profilul postului:
 • Studii: absolvent de studii superioare cu diploma de licenta, domeniul-specializarea: Inginerie mecanică/ Inginerie electrică – specializarea Electromecanică/ Inginerie industrială – specializarea Tehnologia construcţiilor de maşini.
  • Experienţa:
 • Fara cerinte de experienta pentru pozitia de Inginer in Pregatire;
 • Minim 2 ani pe o pozitie de inginer in activitati de productie sau ingineri in pregatire cu pregatirea terminata (pentru etapa inginer in pregatire), avand aprecierea generala cel putin “BUN” pentru Inginer Operare CNE in Pregatire;
 • Minim 4 ani pe o pozitie de inginer in activitati specifice centralelor nuclearoelectrice sau ingineri operare CNE in pregatire cu pregatirea terminata, avand aprecierea generala cel putin “BUN”pentru Inginer Operare CNE.
 • Cerinte specifice:
 • Cunostinte avansate despre echipamente mecanice rotative (pompe, compresoare, eductoare, ventilatoare,etc)
 • Cunostinte teoretice si abilitati practice in masurarea vibratiilor la echipamentele rotative
 • Calificare radioprotectie – constituie avantaj
 • Alte cerinte:
 • Cunostinte de limba engleza scris/vorbit – mediu;
 • Abilitati bune de comunicare/ coordonare;
 • Disponibilitate la efort suplimentar si consemn la domiciliu atunci cand situatia o cere.
 1. Fișa Postului (responsabilități, atribuții și sarcini ale postului):
 • Coordonator de tehnici predictive in domeniul mecanic : Masuratori Vibratii, Analiza ulei, Detectie cu US.
 • Participă la implementarea, derularea şi optimizarea programelor de mentenanţă predictivă, inclusiv utilizarea bazelor de date aferente.
 • Participă la dezvoltarea tehnicilor şi programelor de întreţinere predictiva .
 • Execută investigări pentru a determina cauzele defectelor echipamentelor şi propune acţiuni corective.
 • Alte responsabilitati si sarcini conform fisei postului.
 1. Data limită de depunere a dosarelor de candidatură este 19.04.2022.
 2. Probele de evaluare si datele sustinerii probelor vor fi anuntate prin e-mail fiecarui candidat.
 3. Alte informații

– Bibliografie:

 • Mentenanta Utilajelor Dinamice- Mobil Industrial AG, Pitesti 2011
 • mobilindustrial.ro Compendiu de vibratii 2013
 • Practical Machinery Vibration and Predictive Maintenance 1st edition – Paresh Girdhar
 • ISO 10816 – 1÷6 – Mechanical Vibration-Evaluation of machine vibrations by measurement of non –rotating parts
 • Organe de Masini vol 1 si 2– M.Gafitanu, Editura Tehnica 2002

– Date de contact: telefon 0241802161, e-mail recrutare@nuclearelectrica.ro.

Notă: (1) Dosarele de candidatură se depun personal la sediul Sucursalei CNE Cernavoda, str. Medgidiei, nr. 2, Oras Cernavoda, cod postal 905200  sau prin e-mail la adresa recrutare@nuclearelectrica.ro, cu mențiunea/subiectul “ pentru concursul organizat in vederea ocuparii postului de  Inginer in Pregatire /  Inginer Operare CNE in Pregatire/ Inginer Operare CNE, pozitia A1.1.3.1.1/ 289 – Atelierul Mentenanta Predictiva.

 (2) Contestațiile se pot depune la Registratura  unitatii, la adresa corespondenta@nuclearelectrica.ro, în prima zi lucrătoare de la comunicarea răspunsurilor către candidați. Contestatia va cuprinde  cel putin urmatoarele informatii: motivul contestatiei, ce argumente exista in favoarea acesteia, alte aspecte relevante.

(3)Sunt acceptate numai dosarele de candidatura care corespund cerintelor din anunt si contin toate formularele solicitate Cerere de înscriere –FPC-1672( FPC-1672 REV.4 )    Consimtamant pentru verificare in vederea angajarii in cadrul Sucursalei CNE Cernavoda,   FPC-1671 consimtamant in vederea angajarii rev2  si acord referitor la politica SNN de confidentialitate si prelucrare a datelor cu caracter personal Formular de acord cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal – Anexa 2, CV-ul ) CV-ul din care sa rezulte ca indeplinesc conditiile din Anuntul de recrutare- CV-ul va include informatii asupra experientei si expertizei acumulate; Copie act de identitate.

 (4)In cazul in care, in urma concursului, sunt declarate admise persoane pensionate din cadrul SNN, acestora li se va solicita sa accepte, ca atributie suplimentara de serviciu, precizata in fisa de post, sustinerea de programe de mentorat pentru transferul de cunostinte si experienta catre personalul in formare sau angrenat in programe de succesorat, derulate la nivelul SNN (atat Sediul Central cat si sucursale). In acest caz special, contractul va fi pe durata determinata de 1 an  de zile.

(5) Va informam ca numarul de posturi scoase la concurs poate fi suplimentat ulterior expirarii anuntului de recrutare si pana la data angajarii celor admisi pe posturile initial ofertate, daca in acest interval se vacanteaza posturi cu cerinte identice din cadrul compartimentului. Angajarea se face in ordinea descrescatoare a rezultatelor obtinute.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!