Connect with us

Politica

Coaliția PNL, USR-PLUS, UDMR, împreună la consultările cu președintele Klaus Iohannis

Published

on

Reprezentanții PNL, USR-PLUS și UDMR vor merge împtreună la consultările convocate de președintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, au precizat pentru Mediafax surse politice. Propunerea alianței de centru-dreapta este un guvern cu 18 ministere condus de Florin Cîțu. Este de așteptat ca la finalul consultărilor de marți șeful statului să anunțe nominalizarea sa pentru funcția de premier.

Delegațiile PNL, USR-PLUS și UDMR se vor prezenta împreună, de la ora 15.30, la consultările convocate de președintele Klaus Iohannis, în vederea nominalizării unui premier desemnat să formeze viitorul guvern, conform acelorași surse.

PNL, USR-PLUS și UDMR îl propun pe Florin Cîțu pentru a forma viitorul Executiv.

Amintim faptul că președintele Klaus Iohannis reia marți după-amiază consultările cu partidele politice parlamentare în vederea desemnării premierului, iar discuțiile erau programate după următorul program:

• Ora 15:00 – Partidul Social Democrat;
• Ora 15:30 – Partidul Național Liberal;
• Ora 16:00 – Alianța USR-PLUS;
• Ora 16:30 – Alianța pentru Unirea Românilor (AUR);
• Ora 17:00 – Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR);
• Ora 17:30 – Minorități naționale reprezentate în Parlament.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!