Connect with us

Politica

PSD nu merge la consultările de la Cotroceni. Ciolacu: „Gașca pierzătorilor a creat o majoritate de conjuctură, acest CDR“

Published

on

PSD nu merge marţi la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni, a declarat liderul social-democrat Marcel Ciolacu.

„PSD nu se prezintă la consutările de la cotroceni. Gașca pierzătorilor au creat o majoritate de conjuctură, acest CDR, care nu are legitimitate în fața românior. PSD intră total în opoziție și vom face o opoziție dură, cum merită românii să fie reprezentați. Klaus Iohannis a fost purtătorul de lance al PNL. Vrea să aibă un nou guvern al său. ACtualul CDR nu are soluții pentru criza sanitară. În continuare așteptăm soluții, așteptăm bugetul, care va fi unul al austerității”, a spus Marcel Ciolacu.”, a spus Ciolacu, la Palatul Parlamentului.

Declarațiile liderului social-democrat vin în condițiile în care coaliția PNL – USR-PLUS – UDMR are o majoritate confortabilă și a stabilit deja candidatul de premier, în persoana lui Florin Cîțu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta