Connect with us

Administratie

Coaliția se zguduie și la Constanța! USR-PLUS: „Chițac pune un politruc PSD-ist mai presus de parteneriatul cu noi“

Published

on

USR-PLUS nu renunță în a solicita îndepărtarea lui Horia Constantinescu din aparatul Primăriei. Cei de la USR-PLUS îi atrag atenția primarului Vergil Chițac că pune un politruc PSD-ist mai presus de parteneriatul cu USR-PLUS. În consecință, USR-PLUS îi cere retragerea atribuțiilor lui Horia Constantinescu.

„Domnul Primar Vergil Chițac pune un politruc PSD-ist mai presus de parteneriatul cu USR-PLUS. Declarațiile din spațiul public ne dau de înțeles că există și un soi de admirație pentru modul în care un funcționar public înțelege să-și exercite atribuțiile în total dispreț față de conduita prevăzută în normele legale.

Domnule Primar, USR-PLUS nu pune presiune politică pe un funcționar public! USR-PLUS solicită public retragerea atribuțiilor și, pe cale de consecință, anularea delegării în urma unor înțelegeri din campania pentru alegerile locale.

Vă reamintim că ne aflăm într-un parteneriat pentru schimbarea în bine a Constanței, iar deciziile importante trebuie luate împreună. Ne aflăm în fața unei probleme generale, de principiu, nu în fața unei situații punctuale. Stop aranjamentelor de culise!“, spun cei de la USR-PLUS Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta