Conecteaza-te cu noi

Administratie

Cocargeanu, replică pentru Chițac: „Acest om crede că mă pedepsește pe mine, dar, prin incompetența și aroganța sa, el pedepsește în fiecare zi Constanța“

Published

on

florin cocargeanu

După ce i-a retras atribuțiile, acum primarul Vergil Chițac vrea să îl dea afară din funcție pe viceprimarul din partea USR Florin Cocargeanu. În această idee, Chițac a inițiat un proiect de hotărâre care va fi supus aprobării în ședința de mâine a Consiliului Local.

Vestea că se dorește înlocuirea sa din funcție a ajuns imediat la urechile lui Florin Cocargeanu, care spune că, prin decizia sa, primarul Vergil Chițac și PNL vor oficializa coaliția toxică cu PSD și la Constanța.

„Nu va mai fi nevoit să poarte discuții cu PSD în spatele ușilor închise. Acum va putea să apară cu ei și în poze! În mod halucinant, motivarea lui Vergil Chițac este identică cu cea din luna martie: faptul că nu am votat, așa cum și-a dorit el, pentru îndatorarea orașului cu 250 de milioane de lei și pentru „atitudinea pe care am manifestat-o față de inițiativele sale“.

Deci revocarea este solicitată în baza activității mele în calitate de consilier local – funcție pe care o dețin în urma voturilor acordate de constănțeni – și a faptului că nu am fost de acord cu proiectele aberante sau care au deservit interese ale unor șefi din PSD (cum ar fi vânzarea a 850 de mp de plajă din Mamaia).

Advertisement

Niciun reproș și nicio legătură cu activitatea sau respectarea atribuțiilor de viceprimar.

Este, înainte de toate, o confirmare a trădării voturilor constănțenilor care și-au dorit un oraș scăpat de PSD și de toate încrengăturile corupte ce au prins rădăcini vreme de mai bine de 20 de ani. Vergil Chițac demonstrează, din nou, nu doar că are apucături dictatoriale și că nu cunoaște cum funcționează o administrație publică, ci și faptul că NEAGĂ voturile a zeci ce mii de constănțeni care în 2020 au pus ștampila pe USR.

Acest om crede că mă pedepsește pe mine sau USR-ul când, de fapt, prin incompetența și aroganța sa, el pedepsește în fiecare zi Constanța și pe toți constănțenii care, în număr tot mai mare, îi cer demisia.“, a spus Cocargeanu.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions