Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria Constanța, noi promisiuni privind bulevardul Lăpușneanu: „Constănțenii vor avea în scurt timp o arteră rutieră modernă“

Published

on

lapusneanu

Primăria Constanța promite din nou că „reabilitarea și modernizarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu avansează, iar constănțenii vor avea în scurt timp o arteră rutieră modernă.“ Pentru executarea lucrărilor de asfaltare, autoritatea locală informează că intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja (zona City Park Mall), va fi închisă circulației rutiere timp de 2 nopți, astfel:

– în perioada 29.05.2023, ora 22:00 – 30.05.2023 – ora 05:00

– în perioada 30.05.2023, ora 22:00 – 31.05.2023 – ora 05:00.

„Lucrările de asfaltare se vor derula pe timpul nopții pentru a nu îngreuna circulația rutieră pe aceasta arteră intens circulată. Rugăm constănțenii să evite această intersecție în intervalul orar menționat. Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.

Advertisement

Traseul cuprins între Gara CFR și stațiunea Mamaia va fi complet reconfigurat prin proiectul de îmbunătățire a mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și stațiunea Mamaia (b-dul 1 Decembrie 1918 și b-dul Alexandru Lăpușneanu).  În ceea ce privește amenajările urbane, vorbim despre stații de transport public modernizate, mobilier urban inteligent alimentat de energie solară prevăzut cu senzori pentru măsurarea calității aerului, sisteme de informare cetățeni cu mesaje variabile, o rețea nouă de iluminat public pentru carosabil, iluminat smart la trecerile pentru pietoni, spații verzi și sistem de irigații.“, spune Primăria.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions