Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Cod galben de intensificări ale vântului la Constanța!

Published

on

cod galben vant

Meteorologii avertizează că astăzi, 20 aprilie 2024, până la ora 17:00, va fi în vigoare o atenționare de cod galben pentru intensificări ale vântului în zona Constanța.

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea raportează că viteza vântului va atinge 55-60 km/h.

Vremea va deveni în general instabilă, cu cerul predominant noros și precipitații sub formă de aversă, mai ales în a doua parte a zilei. Vântul va sufla moderat, cu tendință de intensificare. Temperatura maximă se va situa între 12 și 13 grade Celsius, în timp ce cea minimă va oscila între 8 și 9 grade Celsius.

Mâine, condițiile meteorologice vor rămâne neschimbate, cu o ușoară creștere a temperaturilor față de ziua anterioară. Cerul va fi temporar noros în orele după-amiezii și ale serii, când sunt posibile ploi sub formă de aversă. Vântul va fi slab până la moderat, cu unele intensificări temporare, iar rafalele vor atinge în general 45 – 55 km/h. Temperatura maximă va fi cuprinsă între 16 și 17 grade Celsius, iar cea minimă între 9 și 10 grade Celsius.

Advertisement
palaz

Îndemnăm cetățenii să evite să se adăpostească sau să treacă prin apropierea copacilor, stâlpilor sau panourilor publicitare, precum și să se ferească de imobilele aflate în construcție. De asemenea, conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staționarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions