Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Patru bărbați au pătruns într-o casă din Mereni și au agresat două persoane

Published

on

Ieri, 19 aprilie, polițiștii Poliției orașului Techirghiol, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, patru bărbați.

Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astfel, în noaptea de 18 spre 19 aprilie a.c., în jurul orei 1.00, cei patru bărbați, din comuna Cobadin, s-ar fi deplasat cu două atelaje hipo în comuna Mereni.

Ulterior, ar fi pătruns în locuința persoanelor vătămate, respectiv doi bărbați, pe care i-ar fi agresat fizic, lovindu-i cu obiecte contondente.

Advertisement
palaz

De asemenea, unuia dintre ei i-ar fi provocat vătămări corporale, cu un obiect tăietor-înțepător.

“Cei patru bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, vor fi prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Foto: Ilustrativ

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions