Conecteaza-te cu noi
spit constanta

Actual

Cod roșu de viscol puternic. Alimentarea cu energie electrică, întreruptă în 191 de localități

Published

on

Din cauza condițiilor meteorologice – cod roșu de viscol puternic, cu rafale ale vântului de peste 95-100 km/h, ninsoare abundentă și vizibilitate redusă spre zero, a fost afectată alimentarea cu energie electrică din județele Ialomița, Călărași, Tulcea și Constanța. Echipele de tehnicieni ale Rețele Electrice Dobrogea sunt mobilizate pentru restabilirea alimentării cu energie electrică.

Având în vedere condițiile meteo nefavorabile, precum și accesul îngreunat în multe zone, din cauza drumurilor închise, intervențiile sunt foarte grele. Situația alimentării cu energie electrică este una dinamică, la ora 8 alimentarea era întreruptă în 191 localități, pentru circa 257.000 de clienți, în special în județele Ialomița și Călărași. Un număr de 175 linii de medie tensiune sunt afectate.

”În prezent înregistrăm un număr mare de apeluri simultane în call-center, ceea ce duce la o întârziere în preluarea individuală a apelurilor. Asigurăm clienții că intervenim de îndată ce este posibil pentru remedierea avariilor.

De asemenea, în această dimineață vor fi transferate echipe suplimentare de la regiunea Muntenia, pentru soluționarea cât mai rapidă a avariilor.

Advertisement

Continuăm să colaborăm cu autoritățile centrale și locale pentru a identifica și repara defectele provocate de vreme, iar echipele vor rămâne pe teren până la reluarea alimentării pentru toți clienții afectați.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al Rețele Electrice Dobrogea.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions