Connect with us

Actual

Colectă de Crăciun în toate bisericile din județul Constanța pentru familiile afectate de incendiul din Grindeanu

Published

on

În ziua de Crăciun, 25 decembrie, după citirea Pastoralei la Nașterea Domnului,  în parohiile și mănăstirile din Arhiepiscopia Tomisului se va organiza o colectă în bani pentru sprijinirea familiilor afectate de incendiul devastator izbucnit la subsolul blocului, în noaptea de 15 spre 16 decembrie, de pe str. Prelungirea Nicolae Grindeanu nr.6  din Constanța.

Printre cele 150 de familii  afectate de acest incendiu se numără și 2 familii de clerici: fam. Pr. Banu Claudiu cu 4 copii și fam. Diac. Cojocaru Alexandru având tot 4 copii.

”Haideți să dăm dovadă de solidaritate și să sprijinim revenirea tuturor familiilor cât mai rapid cu putință, în căminele lor!

Este nevoie urgentă de refacerea tuturor utilităților, racordarea la gaze și energie electrică și refacerea fațadei.

Contul Asociației de proprietari:

IBAN: RO77 BTRL RONC RT05 2581 8102”, precizează Biroul de presă al Arhiepicopiei Tomisului.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!