Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Comandantul navei ZARA, sub pavilion Slovacia, suspiciune de infarct. A fost adus la țărm cu un echipaj al ARSVOM

Published

on

arsvom

În cursul acestei seri, 14 octombrie, la ora 20.30, Centrul Maritim de Coordonare și Căpitănia Constanța au solicitat intervenția de urgență a unei nave SAR din cadrul Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare.

Echipajul navei SAR ARES a fost solicitat să intervină la nava ZARA, aflată sub pavilion Slovacia, pentru a prelua de la bord unul din membrii echipajului, mai exact comandantul navei, care prezenta suspiciunea de infarct.

Bolnavul a fost preluat la bordul navei SAR ARES la ora 20.42 și predat serviciilor medicale la ora 20.50, în stare stabilă, conștient, pe picioare.

”Menționăm că la cheu erau în așteptare o ambulanță și un echipaj SMURD, pentru a-i acorda marinarului ajutor medical de urgență.

La ora 21.15, ambele echipaje medicale au plecat cu bolnavul spre spital.

Mulțumim colegilor din dispecerat și colegilor de pe nava SAR ARES, dl.Nistor Mircea- comandant, Mihail Sorin- ofițerpunte și Preda Gabriel- mecanic bord, pentru promptitudine și profesionalism!”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al ARSVOM.

arsvom

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions