Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Individul care a agresat sexual doi copii din Mangalia, ARESTAT pentru 30 de zile

Published

on

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia au dispus astăzi, 14 octombrie,  arestarea pentru 30 de zile a individului care a agresat sexual doi copii minori, în vârstă de 7, respectiv 12 ani. Acesta le oferea copiilor sume modice de bani sau dulciuri.

Oficial din partea Biroului de presă al IPJ Constanța:

La data de 13 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au reținut pentru 24 de ore, un bărbat, de 36 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală.

Din cercetări a reieșit că bărbatul acesta ar fi întreținut mai multe raporturi sexuale cu doi minori, de 7 ani și respectiv 12 ani.

Raporturile sexuale ar fi avut loc la domiciliul bărbatului, în schimbul unor sume modice de bani sau dulciuri.

În urma desfășurării unor activități informativ-preventive în cadrul unităților de învățământ, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea faptelor.

Pentru a preveni astfel de infracțiuni, polițiștii recomandă părinților:

  • Nu uitați că nu doar fetele, ci și băieții pot fi agresați sexual!
  • Verificați cercul de prieteni al copilului, interesați-vă de locurile de petrecere a timpului liber!
  • Atenționați mereu copiii să nu urce în mașini necunoscute, să nu vorbească și să nu plece cu străinii!
  • Discutați cu copilul dumneavoastră, despre problemele pe care le are!
  • Fiți atenți la schimbările lui de comportament!

De asemenea, polițiștii recomandă copiilor:

  • Refuzați orice cadou care vine din partea unui necunoscut!
  • Nu plecați la o petrecere, la plimbare cu mașina sau la domiciliul unei persoane necunoscute!
  • Dacă ți se întâmplă ceva rău ție, colegilor tăi, prietenilor tăi, informează imediat părinții, profesorii sau Poliția!

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions