Conecteaza-te cu noi

Actual

Comisarii OPC au găsit pește împuțit într-o pescărie din Piața Griviței. Patronul susține că este ofițer sub acoperire!

Published

on

Comisarii din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor din Constanța continuă verificările în unitățile din municipiu și de pe litoral. Astăzi, șeful CJPC Constanța, Horia Constantinescu, a anunțat că la o pescărie din Piața Griviței, un agent comercial vindea pește stricat.

Reprezentanții societății comerciale au devenit recalcitranți și le-au aruncat injurii comisarilor OPC. De asemenea, unul dintre patroni, contactat telefonic, a spus că este… agent sub acoperire în cadrul DGIPI și este plecat în Grecia și a cerut să fie lăsat în pace, însă nu înainte de a-i amenința pe cei prezenți în locație cu dosare penale…

Despre marfa comercializată, comisarii au precizat că peștele are 12 – 12,7 grade, în condițiile în care normal este să aibă în jur de 0,4. “Circa 100 kg de pește era ținut în condiții improprii. Probabil că se va suspenda activitatea unității”, au spus comisarii de la protecția consumatorilor.

Comisarii CJPC au constatat că, la comercializare, se găseau în jur de 100 de kg de pește expirat!

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions