Connect with us

Anunturi/Licitatii

Compania Polaris M Holding face angajări

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Polaris M Holding angajeaza in conditii avantajoase: Salubrizare – Constanta: – Mecanici auto; – Sofer de autocamion masina de mare tonaj; – Lucratori operativi pentru autocompactoare; – Lucratori pentru salubrizare cai publice. Salubrizare – Navodari: – Sofer de autocamion masina de mare tonaj; – Lucratori pentru salubrizare cai publice. Relatii la telefon: 0733.102.899. Structuri Metalice: – Strungar la strung vertical tip carusel; – Operator la masini-unelte cu comanda numerica; – Sudor. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la urmatorul numarul de telefon: 0241.548.711. CV-urile celor interesați sunt așteptate pe site-ul www.polaris.ro / pagina Cariere sau la urmatoarea adresa de e mail: resurseumane@polaris.ro

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Anunturi/Licitatii

Polaris M Holding angajează în condiții avantajoase

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Polaris M Holding angajează în condiții avantajoase:

Salubrizare – Constanța:

 • Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor;
 • Mecanic auto
 • Sofer autocamion / masina de mare tonaj
 • Lucrator operativ pentru autocompactoare
 • Lucrator salubrizare cai publice

Relații la tel. : 0241.548.711.

Salubrizare – Năvodari:

 • Sofer de autocamion / masina de mare tonaj;
 • Lucrator pentru salubrizare cai publice.

Relații la tel. : 0733 102 899

Salubrizare – Mangalia:

 • Sofer autocamion / masina de mare tonaj.

Relatii la tel : 0241 740 514

Structuri Metalice:

 • Strungar la strung vertical tip carusel;
 • Operator la masini-unelte cu comanda numerica;
 • Sudor.
 • Lacatus confectii metalice.

Relații la tel. : 0241 548 711.

Așteptăm  CV-urile d-voastră pe site-ul www.polaris.ro / pagina Cariere sau la următoarea adresă de e-mail: resurseumane@polaris.ro.

Comments

comments

Continuă să citești

Anunturi/Licitatii

Primăria Peștera, demersuri pentru proiectul “Împrejmuire și sistematizare teren de sport”

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

COMUNA PEȘTERA reprezentată legal de PRIMAR PETRE MARIUS – LIVIU, cu sediul în județul Constanța, comuna Peștera, str. Izvorului, nr. 25A, titular al proiectului: ,,ÎMPREJMUIRE ȘI SISTEMATIZARE TEREN DE SPORT ÎN COMUNA PEȘTERA, JUDEȚUL CONSTANȚA’’, propus a fi amplasat în Județul Constanța, Comuna Peștera, str. Izvorului, nr. 15, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agentia pentru Protecția Mediului Constanța: nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de incadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, strada Unirii, nr. 23, Constanța, judetul Constanța, zilnic între orele 9-13, precum și la urmatoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident rutier pe b-dul Lăpușneanu! Două persoane au fost rănite pe trecerea de pietoni

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu puțină vreme, pe b-dul Al. Lăpușneanu din Constanța, în imediata vecinătate a restaurantului Filicori a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicați doi pietoni. Într-o primă fază, apelantul a anunțat că a fost un accident cu o victimă, iar un moto SMURD s-a deplasat de urgență la fața locului.

În momentul în care a ajuns acolo, a constatat că sunt două persoane rănite, motiv pentru care a solicitat și un al doilea echipaj medical.  Așa că la accident sa- deplasat și un echipaj SMURD B de la detașamentul Fripis.

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: