Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Comuna Lumina a primit peste 12 milioane de lei prin programul ”Anghel Saligny”

Published

on

Printre localitățile din județul Constanța care au primit fonduri de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Programul național de investiții ”Anghel Saligny”, se numără și comuna Lumina. În, total, autorităților locale din comuna Lumina au primit peste 12 milioane de lei pentru lucrări de asfaltare de străzi și realizare de rețele de canalizare menajeră. Cei mai mulți bani, peste 8 milioane de lei, au fost alocați pentru amenajare străzi. Banii au fost alocați pentru două loturi de lucrări. Primul lot are o valoare de 4.284.075 de lei, iar lotul II are o valoare de 4.568.695. De asemenea, Comuna Lumina a mai primit bani de la Guvern pentru extinderea rețelei de canalizare menajeră pe strada Tulcei și zona lotizata B5. Valoarea lucrărilor este de 3.208.403 de lei.

Amintim că, Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, asigură serviciile de bază în localități (apă, rețele de canalizare și de gaze) și reabilitează drumurile și podurile. Ministerul a publicat, la începutul lunii mai, criteriile de prioritizare a proiectelor care vor primi finanțare, din bugetul total al programului de 65,5 miliarde de lei, dar și lista sumelor repartizate pe județe, iar, până la termenul de depunere a solicitărilor, autoritățile au depus cereri în valoare totală de 137 de miliarde de lei.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions