Conecteaza-te cu noi

Administratie

Fix ce îi lipsea Constanței. Chițac scoate din buget aproape 1,5 milioane de lei ca să angajeze servicii juridice

Published

on

Primarul Constanței, Vergil Chițac, vrea să angajeze o casă de avocatură pentru a fi reprezentată în diverse litigii. Astfel, edilul le va propune consilierilor locali în ședința din această săptămână aprobarea proiectului de hotărâre privind aprobarea achiziției serviciilor de asistență și reprezentare juridică în vederea apărării intereselor Municipiului Constanța prin primar, ale Primarului municipiului Constanța și ale Consiliului local al municipiului Constanța, precum și împuternicirea primarului municipiului Constanța în vederea semnării contractelor având ca obiect servicii de asistență și reprezentare juridică.

Serviciile juridice au fost împărțite în două loturi. Lotul 1 are o valoare estimată la 875.000 de lei fără TVA sau 1.041.250 de lei cu TVA. Lotul 2 are o valoare de 382.000 de lei fără TVA sau 454.580 de lei cu TVA. În total, Primăria Constanța vrea să aloce pe servicii juridice 1.495.830 de lei cu TVA.

Conducerea Primăriei justifică intenția de a angaja servicii juridice spunând că există un număr mare de litigii înregistrate pe rolul instanțelor și în care este implicată autoritatea locală. Printre litigiile pe care le are Primăria se numără și House 3000 Real Estade Investment SRL fost FIN.CO.GE.RO.

Întregul proiect poate fi citi aici:

Advertisement

http://primaria-constanta.ro/docs/default-source/librarie-consiliu-local/proiecte-de-hotarari/proiecte-hotarari—sedinta-28.07.2022/39-phcl-409-juridic.pdf?sfvrsn=2

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions