Conecteaza-te cu noi

Administratie

Comuna Lumina. Un nou pas pentru realizarea proiectului de extindere a rețelei de gaze în satele Oituz și Sibioara

Published

on

Primăria Lumina a depus, în urmă câteva luni, la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru proiectul care vizează extinderea sistemului inteligent de distribuție gaze naturale în satele Oituz și Sibioara. În răspunsul său, APM Constanța că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului.

„PRIMĂRIA COMUNEI LUMINA, titular al proiectului : EXTINDERE SISTEM INTELIGENT DE DISTRIBUȚIE GAZE NATURALE ÎN SATELE OITUZ ȘI SIBIOARA, COMUNA LUMINA, JUDEȚUL CONSTANȚA, propus a fi amplasat în comuna Lumina, sat Oituz și sat Sibioara, județul Constanța, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM CONSTANȚA: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, din municipiul Constanța, str. Unirii, nr.23, județul Constanța, zilnic, între orele 09.00 -13.00,precum și la următoarea adresa de internet: http://apmct.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.“, se arată în anunț.

Advertisement

Lungimea extinderii rețelei de distribuție a gazelor naturale va fi de 27.466 metri, iar numărul gospodăriilor ce urmează a fi conectate este de 836. Valoarea totală a investiției se ridică la peste 28 de milioane de lei.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions