Conecteaza-te cu noi

Administratie

Atenție, șoferi! S-a reorganizat circulația rutieră din sensul giratoriu de la Păpădie

Published

on

circulatie papadie

Atenție, șoferi! S-a reorganizat circulația rutieră din sensul giratoriu de la Păpădie

Începând de astăzi, 18 aprilie, circulația autovehiculelor se realizează prin sensul giratoriu amenajat la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu bulevardul Aurel Vlaicu care preia atribuțiile sensului giratoriu din dreptul hotelurilor „Oxford” și „Dobrogea”. Mai exact, autovehiculele care vin dinspre bulevardul Mamaia cu direcția bulevardul Alexandru Lăpușneanu, vor circula pe bulevardul Aurel Vlaicu pe lângă stația peco OMV și vor efectua viraj la stânga prin fosta stație de autobuz din dreptul hotelului „Dobrogea”, apoi dreapta pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

De asemenea, autovehiculele care vin de pe bulevardul Aurel Vlaicu cu direcția bulevardul Mamaia, nu vor mai merge pe direcția înainte și vor face viraj dreapta prin fosta stație de autobuz, apoi viraj stânga pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu cu direcția spre stațiunea Mamaia.

Cei care vin dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu și vor să ajungă pe bulevardul Aurel Vlaicu vor merge pe direcția înainte și vor înconjura insula verde pe partea dinspre stația peco.

Advertisement

„Fântână arteziană din sensul giratoriu de la Păpădie va rămâne pe vechiul amplasament, aceasta va fi reîncadrată într-o suprafață cu spațiu verde. Proiectul de reorganizare a traficului rutier a fost realizat de Primăria Municipiului Constanța împreună cu reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța și Confort Urban. Aceștia au avizat modificarea sensului giratoriu în cadrul Comisiei de Circulație. Reconfigurarea este inclusă în planul de mobilitate aferent proiectului de reabilitare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu. Finalizarea lucrărilor este programată înaintea începutului sezonului estival. Prin implementarea acestei măsuri se va asigura fluidizarea traficului rutier în zonă. În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.“, informează Primăria.

circulatie papadie

circulatie papadie

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions