Connect with us

Administratie

Comuna Tuzla: anunţ de mediu pentru proiectul „Modernizare și reabilitare străzi locale în Comuna Tuzla, județul Constanța”

Published

on

COMUNA TUZLA PRIN PRIMAR REȘIT TANER cu sediul în comuna Tuzla, Șos. Constanței, nr. 80A, județul Constanța, anunţă publicul interesat asupra actualizării deciziei etapei pentru proiectul „MODERNIZARE ȘI REABILITARE STRĂZI LOCALE ÎN COMUNA TUZLA, JUDEȚUL CONSTANȚA”.

Decizia autorităţii de mediu, precum şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța din Mun. Constanța, Str. Unirii Nr. 23, jud. Constanța şi la sediul titularului PRIMĂRIA COMUNEI TUZLA, cu sediul în comuna Tuzla, Șos. Constanței, nr. 80A, județul Constanța, în zilele de luni-vineri, între orele 08.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http:\\apmct.anpm.ro.

foto cu rol ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!