Connect with us

Administratie

USR Constanța, despre desființarea locurilor de parcare de pe IC Brătianu: „Încă un proiect făcut pe genunchi“

Published

on

La ultima ședință a Consiliului Local Constanța, aleșii locali ai PSD și PNL au aprobat proiectul de hotărâre privind documentația de avizare a lucrărilor de intervenție şi a principalilor indicatori tehnico – economici pentru obiectivul de investiții „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, Bulevardul I.C. Brătianu”.

Referitor la această decizie, conducerea USR Constanța spune că bătaia de joc la adresa constănțenilor este pusă în aplicare cu succes de coaliția PNL+PSD, în frunte cu Vergil Chițac.

„În ultima ședință de Consiliu Local, consilierii PNL și PSD au votat pentru o abominație de proiect a primarului Chițac, ce ar presupune o așa-zisă „reabilitare“ a bulevardului I.C. Brătianu. Dispar toate locurile de parcare, fără a fi inclusă o propunere fezabilă ca să compenseze desființarea acestora;

Între străzile I.L. Caragiale și Bravilor dispare trotuarul de pe partea cu linia CFR;

Traseu pentru biciclete incoerent. Este întrerupt și reapare după mai mulți km cu un singur sens;

Între zona Pod Butelii și ieșirea din oraș nu a fost inclus niciun tronson de pistă pentru biciclete.

Deși USR Constanța a solicitat retragerea de pe ordinea de zi a proiectului, argumentând necesitatea unei evaluări mult mai atente a impactului asupra comunității și a nevoilor de transport, consilierii PNL și PSD au votat orbește PENTRU implementarea „reabilitării“.

Fără explicații, fără dezbateri, fără alte discuții și consultări, constănțenii vor primi „cadou“ un nou șantier pe unul dintre cele mai circulate și aglomerate bulevarde ale orașului, în baza unui proiect plătit din bani publici, făcut pe genunchi și aprobat de o gașcă de incompetenți, rupți de realitate.“, spun cei de la USR.

chitac usr

chitac usr

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta