Conecteaza-te cu noi

Administratie

Comuna Tuzla și-a comemorat eroii. Primarul Reșit Taner a depus coroană de flori la Monumentul de la Aeroport

Published

on

Reșit Taner, primarul comunei Tuzla, consilieri locali și oficiali din localitate au participat, pe 1 decembrie, la comemorarea eroilor căzuți la datorie pe câmpurile de luptă. Astfel, Ziua Națională a României a fost marcată de oficialitățile din Tuzla prin depuneri de coroane de flori la Monumentul eroilor ridicat la Aeroportul din Tuzla.

“Este un moment istoric pe care noi îl cinstim astăzi, cinstim sacrificiul pe care ei l-au făcut pentru România Mare. Am depus coroane de flori în memoria eroilor căzuți pe câmpurile de luptă și le-am făcut promisiunea că vom face tot ce ne stă în puteri pentru a continua să transmitem sacrificiul lor și generațiilor viitoare”, a declarat primarul comunei Tuzla, Reșit Taner, pentru “Ordinea.ro”.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions