Conecteaza-te cu noi

Actual

Concurs de angajare la ANR! Se caută și căpitan șef de port la Cernavodă

Published

on

Pe data de 24 aprilie a.c., la sediul Autorității Navale Române va avea loc mare concurs mare pentru angajarea pe funcțiile rămase vacante. În mod surprinzător, unele nu au fost tentante sau s-a considerat că deja sunt rezervate iar participarea este inutilă.

Le vom lua sistematic. Pe data de 26 martie, pe site-ul autorității au fost postate funcțiile pentru care se va organiza concurs. Iată care sunt și ce candidați s-au înscris:

La Direcția Afaceri Europene și Relații Internaționale pentru biroul Armonizare Legislativă din București se va angaja un inspector specialist grad I A. Pentru acest concurs și-au depus candidatura patru persoane. Precizăm că ultima zi de înscrieri a fost ieri, așa că acestea s-au încheiat.

Un alt post a fost scos la concurs  la Direcția Tehnică de la Brăila. Nici acesta nu a atras prea mulți candidați – de fapt, este vorba de unul singur!

Advertisement

Extrem de important este faptul că în urma acestui concurs se va desemna căpitanul șef de port de la Cernavodă. Dat fiind faptul că e o poziție importantă, ne așteptam să fie înghesuială mare de candidați. Însă nici vorbă de așa ceva. Pentru această poziție nu s-a înscris decât o persoană. Este vorba despre Daniel Popa, cel care conduce practic destinele acestui port însă doar ”cu delegație”.

Cea mai mare bătălie se va da la Căpitănia Zonală Galați pentru căpitan de port pentru Căpitănia din Brăila. Aici s-au înscris nu mai puțin de 6 persoane.

Reamintim că proba scrisă  a concursului se va desfășura pe data de 24 aprilie, la ora 10.00. Ulterior, pe data de 27 aprilie va avea loc interviul, iar pe 30 se vor afișa rezultatele. Concursul se va desfășura la sediul Autoritătății Navale Române din incinta portului Constanța.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions