Conecteaza-te cu noi

Societate

Concurs la Delfinariul din Constanța. Ambele candidaturi depuse au fost respinse

Published

on

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a postat un anunț privind rezultatul selecției dosarelor de înscriere depuse de candidați pentru concursul organizat în vederea ocupării unei funcții contractuale de execuție vacante  de tehnician veterinar tr. IA din cadrul secției Delfinariu.

Comisia de concurs s-a întrunit în data de 9 iulie și a analizat dosarele de înscriere privind modul cum sunt îndeplinite condițiile de participare la concurs și a stabilit următoarele rezultate:

Două persoane s-au înscris la acest concurs, respectiv J.G.I. și P.G. Ambele candidaturi au fost respinse dat fiind faptul că nu au îndeplinit condițiile specifice pentru ocuparea postului, respectiv: vechimea în muncă de 7 ani și vechimea în specialitate de 3 ani.

Comisia de concurs a fost alcătuită din:

Advertisement

Președinte: Curlișcă Angelica – șef secție Delfinariu

Membri: Bîlbă Vlad Andrei – medic veterinar

Musteață Ana – inspector superior, Comp.Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate – CJC

Secretar: Vătafu Daniela – inspector R.U.

Mai multe informații găsiți pe pagina oficială delfinariu.ro.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions