Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

Polaris M Holding vinde saci menajeri fabricați din material reciclabil. Vezi cât costă

Published

on

Începând cu luna iulie, Polaris M Holding Constanța comercializează saci menajeri de diferite dimensiuni și volume, fabricați 100% din material reciclabil.

Sacii sunt special concepuți pentru a fi încadrați în europubelele de 240 litri, 120 litri și în coșuleț de 60 de litri.

Prețurile sunt următoarele:

Saci albaștri 60 l (coșulețe) – 26,86 lei pachet 100 de bucăți, preț fără TVA.

Saci albaștri 160 l ( europubele de 120 de litri) – 17,02 lei pachet 20 de bucăți, preț fără TVA

Saci albaștri 240 l (europubele de 240 de litri) – 26,47 lei pachet de 20 de bucăți, preț fără TVA.

Livrarea se face gratuit în municipiul Constanța pentru o comandă minimă de 300 de bucăți.

Pentru comenzi contactați Departamentul Comercial, str. Ștefan cel Mare, nr. 128 (zona ICIL). De asemenea puteți suna la nr. de telefon 0241/ 545 596.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions