Connect with us

Administratie

Consilierii USR din Constanța NU votează proiectul de concesionare a piețelor Tomis III, Tomis Nord și Unirii

Published

on

Consilierii USR din Constanța au anunțat că propunerea de concesionare a pieţelor Tomis 3, Tomis Nord şi Unirii NU reprezintă o soluţie la acest moment, iar aleșii Uniunii nu vor vota pentru acest proiect în următoarea şedinţă de Consiliu Local Municipal.

„Studiul de oportunitate, în baza căruia a fost propus proiectul, ridică mai multe semne de întrebare, iar modelul de contract ataşat conţine termeni care lasă loc unor viitoare subconcesionări. Nu este explicat nicăieri de ce unele pieţe din oraş pot beneficia de programe de investiţii de la bugetul local în timp ce altele sunt propuse spre concesionare. De asemenea, argumentul folosit pentru concesionarea pieţei Tomis 3 este de-a dreptul halucinant: vecinii nu ar fi de acord cu eventuale lucrări de modernizare. Pe lângă toate acestea, consilierii USR nu au fost consultaţi în prealabil cu privire la iniţierea acestui proiect.

Suntem de acord că trebuie aduse o serie de schimbări la modul în care sunt administrate și gestionate cele trei piețe, este nevoie de modernizare, însă nu prin această propunere de concesionare.“, spun cei de la USR.

Citește și:

Administrația Chițac ar putea concesiona piețele Tomis III, Tomis Nord și Unirii

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta