Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Consilierii USR vor amenda proiectul lui Chițac privind introducerea gratuității pe timp de noapte la parcarea în Constanța și Mamaia

Published

on

Consilierii USR au anunțat că vor amenda proiectul de hotărâre al primarului Chițac privind introducerea gratuității pe timp de noapte la parcarea în Constanța și Mamaia.

„În şedinţa extraordinară convocată astăzi de primarul Vergil Chiţac, grupul de consilieri municipali USR Constanţa va depune trei amendamente.

Două dintre amendamente prevăd suspendarea totală pe timp de noapte (intervalul orar 22.00 – 08.00) a tarifelor de parcare din staţiunea Mamaia şi municipiul Constanţa, în perioada 25 iulie – 31 decembrie şi, de asemenea, suspendarea totală a tarifelor de parcare din staţiunea Mamaia pe timpul zilei, în perioada 25 iulie – 15 septembrie.

Al treilea amendament este o măsură de tehnică legislativă, menită să corecteze formularea greșită din proiectul de hotărâre transmis iniţial pentru această şedinţă.

Aceste amendamente vor permite ca proiectul de modificare a regulamentului de parcare, pe care deja l-am propus de ceva timp, să respecte termenul legal de menţinere în consultare publică, urmând ca ulterior acesta să fie introdus pe ordinea de zi.“, anunță USR.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions