Connect with us

Administratie

Consiliul Județean Constanța cumpără aparate de aer condiționat. Ce condiții impune

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Conducerea administrației județene informează că intenționează să achiziționeze un număr de 8 aparate de aer condiționat pentru sediul situat pe Bdul Tomis nr. 51.

Astfel, pe pagina de internet a Consiliului Județean Constanța a fost postat anunțul achiziției directe, aceasta urmând a fi efectuată pe loturi, în funcție de capacitatea aparatelor.

Pentru primul lot avem aparate de aer condiționat de tip split de 9000 BTU și în lotul doi vor intra aparate de aer condiționat de tip split de 12000 BTU.

Descrierea achiziției: achiziționare aparate de aer condiționat: Lot 1. Aparate aer condiționat de tip split de 9000 BTU- 6 bucăți; Lot 2. Aparate de aer condiționat de tip split de 12000 BTU- 2 bucăți, conform specificațiilor tehnice publicate.

“Aparatele urmează să fie livrate și instalate la sediul Consiliului Județean Constanța din B-dul Tomis nr. 51”, precizează conducerea Consiliului Județean Constanța.

În ceea ce privește sursa de finanțare, reprezentanții administrației județene informează că aceasta se va face din bugetul CJ Constanța.

Pot participa toți operatorii economici interesați, indiferent dacă aceştia dețin sau nu cont în SEAP. Operatorii economici pot posta oferta de pret in catalogul de produse/servicii/lucrări din SEAP. Ofertantii pot depune oferte pentru unul sau ambele loturi.

Criteriul de atribuire stabilit este “prețul cel mai scăzut”.

Durata de valabilitate a ofertei este de 60 de zile de la data limită de depunere a ofertei, în acest caz, 08.10.2018, ora. 12.00.

Toți operatorii economici pot depun ofertele pe adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro sau la Registratura Consiliului Județean Constanța, B-dul Tomis nr. 51, municipiul Constanța.

Anunt publicat in SEAP la sectiunea Publicitate Anunturi cu nr. ADV 1038564

Comments

comments

Administratie

(video) Comuna Peștera s-a transformat în tărâmul de basm al copilăriei

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Comuna Peștera se transformă, la fiecare început de decembrie, în tărâmul de basm al celor mici, dar și al celor mai mari dintre locuitorii județului Constanța, în locul unde toți cei care vizitează Parcul Bucuriei se simt bine. De aici, sărbătorile capătă o semnificație specială.

Peștera este și în acest an locul unde poți să afirmi cu tărie că pregătirile pentru sărbători întrec toate așteptările, locul unde comunitatea este unită și oamenii cu suflet frumos își găsesc fericirea în milioanele de beculețe colorate. De asemenea, Peștera este locul unde pentru cei care coordonează activitatea administrativă zâmbetele copiilor reprezintă cel mai important lucru din lume. Mii de luminiţe au dat, zilele trecute, startul Sărbătorilor de iarnă, atunci când Parcul Bucuriei s-a transformat în tărâmul poveștilor copilăriei, acolo unde Moș Crăciun, oamenii de zăpadă, dar și îndrăgitele personaje din desenele animate ale copilăriei noastre au devenit cei mai buni prieteni ai celor mai mici locuitori din comuna Peștera. Altfel spus, și în acest an comuna Peştera se remarcă prin feeria luminilor colorate, a colindelor dar și prin promovarea tradițiilor sărbătorilor de iarnă.

“Poate că aici nu este cel mai frumos loc din lume, dar cu siguranță aici sunt cei mai frumoși, cuminți, ascultători și isteți copii, iar magia sărbătorilor de iarnă se simte altfel de la Peștera. Noi știm asta, la fel și oamenii care ne vizitează și apreciază ceea ce facem”, se mândrește Marius Liviu Petre, primarul comunei Peștera cu micii locuitori.

Pentru a vă convinge că ceea ce am afirmat este real, vă invităm să urmăriți și imaginile magice de la Peștera:

Parcul din centrul localității este îngrijit tot timpul anului cu mare atenție, la fel și locurile de joacă amenajate pentru cei mici. Rezultatul este uimitor, Parcul Bucuriei atrage anual mii se oameni care se relaxează și petrec timp frumos la aer curat.

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Constanța, pe lista localităților care vor avea acces gratuit la internet în spațiile publice

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Comisia Europeană (CE) a anunţat, vineri, lista localităţilor câştigătoare ale primului apel de proiecte din programul WiFi4EU, prin care 224 de localităţi din România vor primi bonuri valorice de 15.000 de euro fiecare pentru instalarea de puncte de acces public şi gratuit la internet wireless. Printre municipiile care vor avea internet gratuit în spaţii publice se numără Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Hunedoara, Piatra-Neamţ şi Paşcani, potrivit News.ro.

Alte municipii din România care vor avea internet gratuit în spaţiile publice sunt Aiud, Oneşti, Dorohoi, Caransebeş, Vulcan, Dej, Arad, Râmnicu Vâlcea, Târnăveni, Rădăuţi, Zalău, Drobeta-Turnu Severin, Orşova, Lupeni, Constanţa, Tulcea, Târgu Jiu şi Feteşti.

Lista completă a localităţilor este publicată AICI.

În total, au fost alocate 42 milioane euro pentru toate cele 2.800 municipalităţi din întreaga UE, care vor beneficia de finanţare.

“Cele 30 de state participante au avut garantate, fiecare, un număr de minimum 15 bonuri şi maximum 224, în funcţie de numărul înscrierilor. Bonurile pot fi utilizate de localităţile selectate pentru a pentru a achiziţiona şi instala echipamente Wi-Fi (puncte de acces fără fir) în locuri, precum bibliotecile, muzeele, parcurile sau pieţele publice”, se arată în comunicatul citat de News.ro.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Consiliul local municipal Constanța a fost convocat în ședință de îndată

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Consiliul local al municipiului Constanţa a fost convocat de primarul Decebal Făgădău în şedinţă de îndată, luni, 10 decembrie 2018, ora 12.00, în sala ”Remus Opreanu” a Consiliului Judeţean Constanţa cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului şi a cheltuielilor legate de proiectul “Reabilitare Şcoala Gimnazială nr. 16 Marin Ionescu Dobrogianu, cod SMIS 123335”;

iniţiator: primar Decebal Făgădău

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului şi a cheltuielilor legate de proiectul “SMART CT”, cod SIPOCA 551/cod MySMIS 126409.

iniţiator: primar Decebal Făgădău

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: