Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Consiliul Județean Constanța vrea să reabiliteze Palatul Administrativ

Published

on

Consiliul Județean Constanța a publicat un anunț pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice prin care caută o firmă care să ofere servicii de proiectare (PT+DDE) și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiție „Reabilitare, modernizare şi dotare Palat Administrativ”. Valoarea totală estimată a achiziției este de 1.040.000 de lei, fără TVA, sau 1.237.600 de lei cu TVA.

„Lucrările estimative necesare pentru aducerea la un nivel optim de funcționalitate din punct de vedere al parametrilor legați de eficiența energetică a clădirii Palatului Administrativ, imobil ocupat de instituții publice precum: Primăria Municipiului Constanța, Instituția Prefectului – Județul Constanța și Consiliul Județean Constanța sunt conform DALI următoarele: 1. Măsuri de creștere a eficienței energetice; 2. Măsurile conexe care contribuie la implementarea proiectului pentru care se solicită finanțare (care nu conduc la creșterea eficienței energetice) includ lucrări de intervenție/activități aferente investiției de bază; 3. Lucrari de modernizare şi recompartimentare la cladirea existentă Palat Administrativ astfel încat clădirea să poată funcţiona respectând normele şi cerinţele legislative în vigoare; 4. Lucrari de termoizolare; 5. Asigurarea circulaţiei pe verticală a persoanelor cu dizabilităţi. Interiorul clădirii va include lifturi pentru transportul persoanelor cu dizabilităţi pe verticală; 6. Lucrări specifice pentru obținerea avizului ISU; 7. Lucrări de înlocuire a tâmplăriei interioare (uși de acces și ferestre); 8. Refacerea finisajelor interioare în zonele de intervenție; 9. Repararea trotuarelor de protecție, în scopul eliminării infiltrațiilor la infrastructura clădirii; 10. Măsuri de consolidare ale tuturor stâlpilor existenţi.“, se arată în anunț.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions