Conecteaza-te cu noi

Societate

Consiliul Județean cumpără servicii de audit financiar pentru proiectul “Reabilitarea și modernizarea DJ 223”

Published

on

Conducerea Consiliului Județean Constanța lansează invitația de participare la licitația organizată pentru achiziționarea de servicii de audit financiar prin achiziție directă pentru proiectul “Reabilitarea și modernizarea drumului județean DJ 223, tronsonul Cernavodă – Rasova – Aliman – Ion Corvin”.

Conform anunțului, sursa de finanțare a contractului de servicii care urmează a fi atribuit este FEDR – Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritră 6 “Îmbunătățirea infrastructurii rutiere de importanță regională”.

Valoarea estimată a proiectului este de 42.016,81 lei fără TVA.

Garanția de bună execuție este 10% din valoarea contractului fără TVA, conform prevederilor art. 40 din HG nr. 395/2016 cu modificările și completările ulterioare.

Advertisement

Procedura aplicată pentru atribuirea contractului de achiziţie publică: achiziţie directă, iar criteriul de atribuire stabilit este „preţul cel mai scăzut”. Mai exact, oferta declarată câştigătoare este cea cu preţul cel mai scăzut, în condiţiile îndeplinirii cerinţelor solicitate prin Caietul de sarcini, demonstrează capacitatea de îndeplinire a serviciilor şi a invitaţie de participare.

Termenul limită de depunere a ofertelor: 16.07.2018 ora 15:00.

Durata de valabilitate a ofertei: 90 de zile (nouăzeci zile), de la data limită de depunere a ofertei.

Toţi operatorii economici interesaţi vor transmite ofertele pe adresa de e-mail licitatii@cjc.ro, sau la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, conform Formular 1 – Scrisoare de înaintare, în care se va preciza obiectul achiziţiei. Pot participa toţi operatorii economici interesaţi, indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SEAP/SICAP.

Operatorii economici pot posta oferta de preţ în catalogul de produse/servicii/lucrări din SEAP/SICAP. În condiţiile în care oferta declarată câştigătoare se regăseşte în catalogul electronic, achiziţia directă se va realiza prin intermediul SEAP/SICAP.

Advertisement

Ofertele depuse după termenul limită se consideră întârziate şi vor fi respinse. În cazul în care ofertantul selectat refuză încheierea contractului, va fi selectat/contactat operatorul economic situat pe următorul loc, în baza criteriului de aribuire.

Citiți și:

Se semnează contractul pentru implementarea proiectului “Reabilitarea și Modernizarea DJ223: Cernavodă – Rasova – Aliman – Ion Corvin”

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions