Slide Societate

Incident la Neversea. Mii de oameni au scandat împotriva PSD și a Guvernului României

iul. 09, 2018 Mihaela Tîrpan

Un incident a avut loc duminică seară la Festivalul Neversea, eveniment muzical desfăşurat pe plaja Modern din Constanţa. În timpul concertului lui Grasu XXL, sunetul şi luminile de pe scenă au căzut la scurt timp după ce cântăreţul a înjurat Guvernul României, iar apoi cei câteva mii de spectatori au scandat “PSD, ciuma roşie”. Ulterior, potrivit jurnaliștilor de la news.ro, organizatorii au rezolvat problema şi au spus că pana de curent a fost determinată de un generator defect. Aflat din nou pe scenă, artistul a afirmat că generaţia tânără va schimba ţara.

Cântăreţul a formulat injurii, la un moment dat, în timpul unei piese, la adresa Guvernul României, iar după câteva minute scena a rămas fără curent şi sunet, moment în care spectatorii au scandat “PSD, ciuma roşie”. Apoi, cineva a urcat pe scenă şi a spus celor prezenţi:

“Sper să fie o problemă de jos şi nu de sus”.

A urmat o pauză de aproximativ 40 de minute, după care Grasu XXL şi-a continuat showul, mai scriu jurnaliștii de la news.ro.

La finalul recitalului, Grasu XXL a spus celor prezenţi:

“Mă uit aşa la voi şi eu văd speranţă. Cred că noi, ăştia tineri, o să schimbăm ţara asta. (…) Nu mă interesează politica, nu m-a interesat niciodată, dar ce ştiu este că energia asta o să salveze România. Trebuie să ştiţi că în lumea asta plină de ură, de igoranţă, până la urmă, doar dragostea învinge”, a spus Grasu XXL.

La rândul său, directorul de marketing al festivalului Neversea, Edy Chereji, a declarat că a fost o problemă legată de un generator care s-au defectat, organizatorii convenind cu artistul să-l schimbe şi că acesta a fost motivul pauzei. Chereji, mai scriu jurnaliștii news.ro, a precizat că organizatorii festivalului Neversea nu fac politică.

Festivalul Neversea s-a desfășurat între 5-8 iulie pe plaja Modern din Constanţa şi se află la a doua ediţie.

sursa foto: news.ro

Comments

comments