Connect with us

Administratie

Consiliul Local Constanța împrumută societatea Termoficare cu 10 milioane de lei – document

Published

on

Consiliul Local Constanța este convocat, joi, 4 august a.c., de la ora 14:00, în ședință extraordinară. Față de ordinea de zi stabilită, printr-o informare de presă, Biroul de comunicare al Primăriei municipiului Constanța aduce la cunoștință opiniei publice faptul că există o suplimentare a proiectelor pe care aleșii locali le vor discuta și supune aprobării.

Astfel, proiectul ordinii de zi se suplimentează cu următoarele proiecte:

  • Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe anul 2022.

iniţiator: primar Vergil Chițac

– avizul Comisiei de specialitate nr. 1

  • Proiect de hotărâre privind acordarea unui împrumut temporar din bugetul local al municipiului Constanţa către societatea Termoficare Constanţa SRL.

iniţiator: primar Vergil Chițac

– avizul Comisiei de specialitate nr. 1

Advertisement

Informația completă privind suma împrumutată este aici:

http://www.primaria-constanta.ro/docs/default-source/librarie-consiliu-local/proiecte-de-hotarari/proiecte-hotarari—os—sedinta-04.08.2022/phcl-438-acordare-imprumut-termoficare.pdf?sfvrsn=2

  • Proiect de hotărâre privind aprobarea achiziției serviciilor de asistență și reprezentare juridică în vederea apărării intereselor Municipiului Constanța prin primar, ale Primarului municipiului Constanța și ale Consiliului local al municipiului Constanța, precum și împuternicirea primarului municipiului Constanţa în vederea semnării contractelor având ca obiect servicii de asistență și reprezentare juridică;

iniţiator: primar Vergil Chițac

– avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 5

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement