Actual

Constanța: Accident rutier cu o victimă încarcerată

iun. 11, 2018 Maria Ionescu

În această după amiază, la ora 17.13, a fost dat un apel la 112 pentru a anunța un accident grav în municipiul Constanța, pe strada Dumitru Marinescu, la casa de schimb valutar. Potrivit anunțului, o femeie a rămas încarcerată.

La fața locului au ajuns în scurt timp echipaje ale serviciului de Ambulanță și ale Poliției Rutiere.

Potrivi biroului de presă al SAJ Constanța, în urma accidentului rutier a fost o singură victimă, cu traumatism cranio cerebral. Femeia rănită a fost transportată la spital.

La fața locului au rămas polițiștii  de la rutieră pentru a stabili concret cum a avut loc evenimentul rutier.

(Foto: Arhivă)

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!