Actual

THR Marea Neagră vinde vile, hoteluri și restaurante

iun. 11, 2018 Maria Ionescu

Deși a început sezonul estival și mulți turiști se află deja pe litoral, THR Marea Neagră continua să organizeze licitații pentru vânzarea unor imobile. Potrivit unui anunț publicat pe pagina oficială, în perioada 25-29 iunie va fi organizată o nouă licitație.

Iată ce intenționează să vândă societatea: – Vila Flora și cota de 50% din Hotelul Meteor din Eforie Nord. Complex Măgura și hotel Gloria din Eforie Sud, Clădire (parter) Agenție CFR, Complex Lidia din Venus,  Complex Atena, Cofetărie Saturn, C.P. 3, teren în suprafață de 1055 mp, Restaurant Pelican, Restaurant Dunărea, Complex Siret, Hotel Mureș și Restaurant Prahova din Saturn și Grup Gospodăresc Jupiter.

Ofertele de vânzare se pot achiziționa de la sediul societății începând cu data de 08.06.2018. Informații suplimentare la numărul de telefon 0241.752.452.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!