Conecteaza-te cu noi
spit constanta

Administratie

Constanța. Amenajarea unui parc în cartierul Compozitori revine în actualitate

Published

on

Primăria Constanța a semnat un contract de prestări servicii privind achiziția serviciului de proiectare (Expertiză Tehnică, PT, DTAD și avize) în vederea demolării imobilului situat în Constanța, pe strada Eliberării nr. 46 (fosta bază RATC/fost sediu RAR). Valoarea contractului se ridică la 184.450 de lei cu TVA, iar banii vor ajunge la MEGA PROIECT CONSTRUCT SRL, o firmă din localitatea Băneasa, județul Constanța. Societatea a avut în anul fiscal 2022 o cifră de afaceri de 305.479 de lei și un profit 132.131 de lei cu un singur angajat.

Amintim că, în urmă cu doi ani, consilierii locali au aprobat, la propunerea primarului Vergil Chițac, proiectul de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Îmbunătățirea mediului urban în zona Compozitori”. Este vorba despre amenajarea unui parc pe amplasamentul unde a funcționat Registrul Auto Român, situat în strada Eliberării, nr. 46. Parcul trebuie să cuprindă alei pietonale, un loc de joacă, spații de relaxare, o fântână arteziană, sistem de irigat, două cișmele cu apă, elemente SMART etc.

Ideea construirii acestui parc a plecat de la fostul city manager al orașului, Felicia Ovanesian. Au trecut aproape patru ani de cand au început demersurile pentru amenajarea acestui parc și abia acum urmează să se demoleze clădirile în care au funcționat baza RATC și, ulterior, Regristrul Auto Român.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions