Conecteaza-te cu noi

Actual

Constanța: Bărbat găsit decedat pe stradă. Ce spune Poliția

Published

on

Mai multe echipaje din cadrul IPJ Constanța precum și cadre medicale au fost solicitate să intervină în noaptea de joi spre vineri, 11 spre 12 aprilie a.c., în zona Casei de Cultură din municipiu, acolo unde un bărbat a fost găsit decedat.

Inițial, în apelul efectuat la Serviciul Unic de Urgență 112 s-a comunicat faptul ca este vorba despre un bărbat înjunghiat în plină stradă, însă la fața locului a fost identificat un bărbat care ar fi căzut de la etaj.

Ce spune Poliția

La data de 11 aprilie a.c. în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliției au fost sesizați cu privire la faptul că în parcul Casa de Cultura se află trupul unui bărbat.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

“Echipajul medical sosit la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, în urma cărora bărbatul a fost declarat decedat. Cu ocazia examinării exterioare a cadavrului, s a constatat ca acesta prezintă urme de violență ce ar fi putut fi produse prin precipitare. Cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare, urmând a se stabili împrejurările producerii decesului persoanei’ transmite IPJ.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions