Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

Constanța. ”Biblioteca din Gară” a rămas fără cărți. Un bărbat a furat toate volumele donate

Published

on

biblioteca

Proiectul ”Biblioteca din Gară” este foarte util și, până acum, mii de călători, adulți sau copii și-au ales câte o carte, cu ajutorul căreia plimbarea cu trenul să fie mai plăcută.

Foarte mulți constănțeni au sprijinit demersul companiei CFR Infrastructură Constanța și au adus de acasă numeroase volume, pe care le-au așezat frumos pe rafturi, pentru ca și alte persoane să se bucure de cărți și le mulțumim pentru acest gest.

”Atragem atenția asupra faptului că există și oameni care golesc, la propriu, Biblioteca din Gară. Din imaginile surprinse sâmbătă, 15 iunie 2024, de camerele de supraveghere din Gara Constanța, putem observa că o persoană și-a însușit toate volumele aduse de noi sau de constănțenii cu spirit civic. Bărbatul a mers în gară cu două sacoșe pe care le-a umplut cu cărți, apoi a plecat și a revenit după o oră, cu un sac pentru a lua toate volumele rămase în bibliotecă.

Ne dorim ca astfel de situații să nu se mai întâmple, iar localnicii și turiștii să ia doar câte o carte și, dacă pot, să contribuie cu alte volume, pentru ca această inițiativă să meargă mai departe.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al CFR Infrastructură Constanța.

Proiectul „Biblioteca din Gară” a fost lansat de SRCF Constanța la începutul lunii decembrie 2023 și, de atunci, rafturile au fost în permanență umplute cu mii de cărți.

Foto: Biblioteca cu cărți din gara Constanța

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions